lauantai 22. elokuuta 2015

La 22.8.

Tänään 11km, 54min

Ap: mittapyöräilyä 3h.

Kävin mittaamassa ison kasan muutoksia kolmen viikon kuluttua juostavan Tampereen puolimaratonin reittiin. On kyllä melkoinen työmaapuolikas! Kun kiersi tuon reitin, niin varsin kouriintuntuvasti sai huomata kuinka monesta paikasta Tampereen kadut on revitty auki. Ei ollut kovin edustavaa, varsinkin kun monet työmaat ovat olleet samassa tilassa ikuisuuksia.

Tapasin myös unelmieni naisen. Tai en oikeastaan tavannut, mutta näin kuitenkin. Nimittäin kun mittailin Rauhaniementien uuden sillan ympäristössä reittiä, niin joku nainen käveli hitaasti täsmälleen lyhintä reittiä ja en millään päässyt ohi. Se on aika tavallista, että joku sisäkaarteessa pysyy sitkeästi lyhimmällä reitillä ja blokkaa tien, mutta tämä nainen osasi myös S-mutkan mennä ihan tarkalleen! Aina kun luulin, että nyt pääsen ohi, niin eikös tämä nainen vaan säätänyt reittiä taas tarkalleen mittaväylälle. Lopulta jouduin tekemään hiuksenhienon ohituksen noin 2 mm:n turvavälillä.

Nainen joka osaa kulkea lyhintä mahdollista reittiä on varmaan muutenkin järkevä eikä hössötä kaikenlaista tarpeetonta. Silloin nuorena kun vielä oli haku päällä, niin eihän sitä osannut tällaisiin tärkeisiin asioihin kiinnittää huomiota...

Ip: kevyt 11.3km, 54:17, 4:50/km.

Iltapäivän kuumina tunteina hölkkä Iidesjärven ympäri. Kiva on huomata, että alle vintsan hölkkävauhti menee ihan vahingossa yrittämättä, mutta syke oli kyllä korkea ja muutenkin meno vähän epävireistä.

Hermo menee tuohon Garmin Connectiin, joka tulee päivä päivältä typerämmäksi. Olen tätä täsmälleen samaa lenkkiä juossut vaikka kuinka monta kertaa ja aina sen nimi on ollut Tampere running. Nyt yhtäkkiä se olikin Pirkkala running! Onko tapahtunut joku kuntaliitos, josta en ole kuullut? Tai ehkä se oli vaan Pirkkalan rogaining-tiimin kunniaksi tehty poikkeus.

Siellähän ne Vimpat parhaillaan samoavat tunturissa rasteja etsien. Vimppojen joukkue jopa sai GPS-laitteen mukaansa seurantaa varten noin 100 muun joukkueen lisäksi. Pari kertaa piti kyllä hieroa silmiä ennenkuin uskoin, että näistä laitteista huolimatta reaaliaikaseurantaa ei ole tarjolla!! Tai on se tarjolla, mutta se on varattu vain kisan järjestäjille. Me muut saamme sitten tutustua jälkiin kisan jälkeen. Kiitos vaan rogaining-järkkärit! Boikottiin meni tämä pellelaji ainakin kolmeksi vuodeksi.

Ei kommentteja: