perjantai 14. elokuuta 2015

To-pe 13.-14.8. - LocaToWeb jyrää

To -

Kaikenlaisia kiireitä ja pihatöitä. Muutenkin oli syytä levätä lauantain koitoksia odotellessa.
Aika hyvä voimatreeni oli siimaleikkuria nykiessä käyntiin niittämistä varten. Siinä jossain puolen tunnin kohdalla olisin varmaan luovuttanut, jos en aiemmista vuosista olisi muistanut, että kyllä se joskus käynnistyy. Ja sainhan minä heinikon tänäkin vuonna katkottua, mutta kirosanoja kului aika paljon. Luultavasti helpompaa ja nopeampaa olisi ollut ostaa lammas syömään sen heinän.

Pe 12km, 1h 04min

Ap: kevyt 12.3km, 1:03:54, 5:12/km.

Hieno aamulenkki Markon kanssa Sääksjärven-Kuljun maisemissa. Upea ilma!
Testailin samalla LocaToWebiä, josta vähän lisää tuolla alempana.

Ip: lepo.

Huomenna on sitten aika erilainen "treeni". Voin taata, että kukaan ei osaa sitä arvata;-)

Startti on heti aamusta noin klo 8 ja jos tekniikka pelaa, niin järjestän viihdettä reaaliaikaisella GPS-seurannalla tuolla tänään testaamallani LocaToWeb-appsilla. Yritänpä napata pari kuvaakin, mutta en ole varma onnistuuko se.

Tästä linkistä pääsee LocaToWebiin minun sivulleni. Siellä näkyy pari testi-trackia ja luon sinne huomenna aamulla uuden trackin, jota klikkaamalla voi reaaliajassa katsoa miten matka etenee. Linkki aukeaa vain siitä trackin nimestä, mitä ei ainakaan kännykän ruudulla heti tajunnut ja yritin avata ikonista ilman tulosta.

Pallo varmaan huomenna liikkuu välillä hitaammin ja välillä nopeammin. Sen voin sanoa, että jos vauhti kiihtyy yli 200kmh, niin se ei lupaa hyvää.

Ei kommentteja: