perjantai 21. elokuuta 2015

To-pe 20.-21.8.

To -

Noudatin tällä kertaa valmentajan ohjetta ja pidin lepopäivän. Tämä on siis varman päälle pelaamista vuorijuoksun jälkeen.

Pe kevyt pyöräily 60min

Ei tänäänkään saanut juosta. Täytyy uskoa, että tämä pitkä lepojakso tulee hyvään kohtaan. Pyöräilin oikeasti vähän kauemmin, mutta en uskalla kirjata sitä harkkapäiväkirjaan, kun Late käski tehdä korvaavaa 60min.

Huomenna pitäisi aamulla mittailla taas iso määrä muutoksia Tampereen puolimaratonin reittiin. Ja ihan varma on, että 2016 on taas eri reitti. Kyllä kaupunkimaratoneissa on tämä hauska piirre, että tietyöt ja muu rakentaminen pitävät mittailijan mielen virkeänä.

Mittaamasta ehdinkin sitten parahiksi penkkiurheilun pariin. Ja en siis tarkoita mitään joutavaa Pekingin meininkiä, vaan Saariselän huipputapahtumaa. Huomennahan paikalliset Vimpat osallistuvat MM-kisoihin 24h rogainingissa!

Sen lisäksi, että luonnollisesti Pirkanmaan urheilun ystävät jännittävät Vimppojen tulosta noin yleensäkin, niin erityinen huomio keskittyy keskinäiseen taisteluun Vimppojen ja Sioux Duon välillä. Kapu ja Peris ovat kyllä uhkuneet sellaista itseluottamusta ja taistelutahtoa, että en pistäisi rahojani likoon Siouxien puolesta...

Klo 12 se sitten alkaa. Kisan weppisivuilta ei löydy mitään linkkiä minkäänlaiseen tulospalveluun, mutta ehkä sellainenkin joskus vielä ilmestyy.

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Saariselän sienestyksen live-seurannasta: http://www.petterimuukkonen.fi/2015/08/kolme-paivaa-mm-rogainingiin.html

Pahalta näyttää...

pjh kirjoitti...

Tuon saman minäkin säännöistä bongasin. Kyllä nyt on mennyt vähän pojilla ylitärkeäksi tuo homma, kun eihän tuossa säännössä ole mitään järkeä. Luulisi goodwillin keräämisen lajille olevan tärkeämpää kuin aivan teoreettinen huijauksen estäminen. Toki voi olla, että juuri tämän lajin pariin on pesiytynyt oikea huijarien eliitti.