lauantai 14. marraskuuta 2015

La 14.11.

Tänään 20km, 1h 39min

Ap: pikavoimakuntopiiri 30min + hölkkä 3.1km, 16:13, 5:14/km.

Late speksasi mnulle uuden "pikavoimakuntopiirin", jossa on maksimitempolla tehtäviä liikkeitä. Kyllä oli vaikeaa sekä osata liikkeitä että jaksaa niitä. Tuo vaatii vielä tuunaamista, että saan siitä itselleni sopivan. Kuntopiirin ohessa todistin myös itselleni ja koko maailmalle, että ostan kaupasta aina vain tarpeellisia tavaroita. Nimittäin melko tarkkaan kaksi vuotta sitten kerroin ostaneeni 3kpl sellaisia kuntoiluun tarkoitettuja kuminauhoja. Nyt sitten tänään koitti se hetki, kun avasin yhden noista kolmesta pakkauksesta ja käytin kuminauhaa ensimmäisen kerran.

Kuntopiirin jälkeen tein pienen hölkän keskustan suuntaan hakemaan auton, joka jätti tyttäreni eilen illalla tien päälle. Niin se oli öinen valohoito auttanut ja autossa ei enää ollut mitään vikaa.

Ip: vr3 + 5km + 3km + 2km + vr3, 1:23:02, 4:51/km.

Iltapäivällä Vuores-lenkki, jossa seassa reippaampia pätkiä yhteensä noin kympin verran (eli alle vintsaa). Tänään oli taas meno vähän huonompaa ja väsy tuli kovin nopeasti. Varmaankin aamun uudet lihaskuntoliikkeet painoivat jaloissa.

Mittari antoi rivoja lukemia ja sen mukaan ei järviselle ole huomenna mitään asiaa, mutta lähdössä olen kuitenkin. Startti Porschelta klo 8.30.

Ei kommentteja: