sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Su 1.11. - Järvenkierto + viikko 44

Tänään 25km, 2h 09min

Ap: pitkä 25.1km, 2:08:42, 5:08/km.

Järvenkierto Markon ja gallardon kanssa lähes helteisessä kelissä. Tuli aamuksi vielä työkiireitä enkä ehtinyt Porschen starttiin, mutta liityin joukkoon Puljulta klo 9.

Lenkki sujui ihan mukavalla vireellä vaikka varmaan vauhti oli taas kuntoon nähden turhan tiukkaa. Loppu oli nimittäin raskasta, koska jouduin kokemaan "Puljun kirouksen". Sillähän tarkoitetaan lopun vaikeaa pätkää, kun muu porukka lopettaa Porschelle ja sitten itse joutuu vielä yksin raastamaan 5km ylämäkeen Puljulle. Pirkkalan pojat tuossa tilanteessa yleensä kävelevät S-Marketilta Puljulle, mutta minä menin ihan juosten.

Ip: lepo.


Viikko 44 (26.10.-1.11.2015)

Juoksua 85km (5:05/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 00min.

Pohjevamma on kokonaan parantunut ja ainakin voi taas yrittää juosta. Mitään ideaa en vielä ole keksinyt, joten tämä on nyt kai sitä peruskuntokautta.

2 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

Pirkkalan pojat allekirjoittavat!

Hyvältähän se meno näytti ainakin Pakkalantien kohdalla.

pjh kirjoitti...

^Kai huomasit, että olin Pakkalantien kohdalla jo siirtynyt poikkeuksellisesti Naistenmatkantien eteläpuolelle. Tein nimittäin tarkkoja arviolaskelmia, että ylämäet ovat pienempiä tien etelä- kuin pohjoispuolella. Jos vielä joskus joudun Puljun kiroukseen, niin ilman muuta taas juoksu eteläpuolella!