torstai 26. marraskuuta 2015

To 26.11. - Surkeita esityksiä

Tänään 18km, 1h 37min

Ap: lantio- ja pakarajumppa 45min + hieronta 45min.

Aamun temput kotilattialla ja päälle Jupon käsittely.

Ip: 18.0km, 1:37:20, 5:24/km.

Iltalenkki matolla tasaisella 11.2kmh-nopeudella. Järkevä ratkaisu olisi ollut mennä ulos, mutta sateinen pimeys oli tänään liikaa. Hyvin tiesin, että ongelmana olisi ollut vain lenkille lähtö ja itse lenkki olisi ollut ulkona mukavampi, mutta niin vain päädyin matolle kärsimään.

Pitempi mattojuoksu oli juuri niin nihkeää kuin aina ennenkin. Mikään järkisyy ei selitä huonoa kulkua ja sykkeen nousua matolla, vaikka lämpötilalla sen aina itselleni selitänkin. Oheinen sykekäyrä tasaisessa hitaassa hölkässä on vain scifin keinoin selitettävissä (ulkona syke olisi tasainen viiva 130-135 välillä):


Kärsimystä lisäsi kun pahaa aavistamatta valitsin Netflixistä katsottavaksi elokuvan Kadotettu maailma. Valitettavasti googlasin vasta jälkikäteen, että voiko tällaista elokuvaa ollenkaan olla. Ensimmäinen hitti googlesta alkoi seuraavasti:

Huippunäyttelijä Nicolas Cage harhailee nykyään vuoronperää erinomaisten ja ala-arvoisten elokuvien vuoristorataa. Kadotettu maailma kuuluu eittämättä hänen surkeimpiin roolivalintoihinsa; koko leffa on täydellinen fiasko. Toinen käsikirjoittajista, Paul Lalonde, on julkisesti ilmoittanut, että se saa vielä kaksi jatko-osaa, johon keskeisimmät näyttelijät - ilmeisesti suurta häpeää tuntevaa Cagea lukuun ottamatta - ovat sitoutuneet. On enemmän kuin aiheellista kysyä, minkä vuoksi tätä pelleilyä pitäisi jatkaa.

Minulla ei ole scifi-aiheita vastaan mitään, mutta tämä oli luultavasti tylsin ja jotenkin tyhjin elokuva mitä ajatella saattaa. Siis juoni ja kerronta oli aivan olematonta. En silti kelpuuta tätä kaikkien aikojen huonoimmaksi elokuvaksi, koska tarina oli niin olematon ettei sitä oikein voi laskea elokuvaksi. Maailman huonoin elokuva on edelleen Anakonda 3. Tiedättehän, että jotkut elokuvat ovat niin huonoja, että ne ovat oikeastaan hyviä ja nousevat kulttimaineeseen. Tämä ei ole yksi niistä. Anakonda 3 on yksiselitteisesti käsittämättömän huono kaikilla mittareilla ilman mitään positiivista vivahdetta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä, mikä siinä on mutta jotkut huonot jenkkielokuvat voisi karsia jo yhdestä stillkuvasta pihalle. Nimittäin se epäuskottavuus ja tökeröys näkyy jo kuvanlaadussa. Usein kuva on liiankin hyvännäköinen, siihen kuvaan vain mies- ja naispääosan näyttelijät samaan aikaan, niin jo pystyy sanomaan, että kökköä luvassa.

Yksi huipennus oli tämä elokuvasarja, jossa avoautolla tiputtauduttiin lentokoneesta aavikolle. En muista mikä se edes oli.

Humanisti

pjh kirjoitti...

Hyvä havainto ja ihan totta!

Toivottavasti et kuitenkaan tarkoita tuolla avoauto-lentokoneesta-elokuvalla Terminal Velocitya. Sehän oli ihan hyvä ja tuo avoautokohtaus kerrassaan eeppinen;-) Saattaa tietysti Kinski vähän vääristää arviotani ja siitä on aika kauan kun sen katsoin. Olen kuitenkin tuon jälkeen aina halunnut autoja, joissa on sähköisesti avautuva peräluukku.
Ei Terminal Velocitysta tietääkseni mitään jatko-osia tehty, joten varmaan viittaat johonkin toiseen avoautolentoon.

Anonyymi kirjoitti...

Näytti olevan Fast And Furious, josta on ainakin 7 jaksoa olemassa... Eli lienevät itsekin vitsillä matkassa.

Joten Terminal saa synninpäästön, nopealla kuukkelilla Natasha Kinski ei ole ihan tikissä enää. ;)

Veterano kirjoitti...

Ne on kuitenkin eri hemmot, jotka saa autoja sähköisesti avautuvilla peräluukuilla ja me, jotka vain halutaan ja haaveillaan...

pjh kirjoitti...

^Vaikka vetsku tietysti viittaakin kommentillaan Nälkälaakson sähköperäluukuttomaan väestöön, niin väärinkäsitysten välttämiseksi korostan seuraavaa: Minulla on ollut autoissani sähköinen peräluukku ainakin 15 vuotta jo kauan ennen kuin päästöhuijausmoottorit olivat edes pilke saksalaisten insinöörien silmäkulmassa. Sen sijaan minulta puuttuvat vielä sähkökäyttöiset hattuhylly ja peräkoukku. Sen nuoruuteni Kinskin olisi siis aina saanut luukusta helposti pois. (Tosin autot ovat olleet myös kaikki farmareita, joten takaluukusta pääsee pois myös takapenkin kautta.)