tiistai 10. marraskuuta 2015

Ma-ti 9.-10.11. - Tehotreeniyritelmää

Ma -

Lepo. En tehnyt yhtään mitään liikuntaa. Katselin telkkaria ja varsinkin uutisia, kun Jarkko Nieminen poistui joltain kentältä kymmenennen kerran viimeisen kerran. Pikainen googlaus paljasti, että Nieminen on kesäkuusta saakka otellut mitä erilaisimpia "viimeisiä" otteluja ja aina (median mielestä) jättänyt erilaisia jäähyväisiä. Onhan se selvää, että pitää erikseen hehkuttaa viimeistä nurmikenttäpeliä ja massakenttäpeliä ja Wimbledon-peliä ja ATP-peliä ja kaksinpeliä ja nelinpeliä ja näytöspeliä ja ….

Ti 14km, 1h 11min

Ap: crosstrainer 30min.

Ip: vr4 + (3km + 2km + 1km + 500m)/3min + vr3, 1:11:25, 5:02/km.

Illalla ohjelmassa oli Laten yhteistreeni, josta tuli varsin yksinäinen. Olin kyllä ohjelman mukaisessa paikassa oikeaan aikaan, mutta siellä ei näkynyt sen enempää Latea kuin ketään muutakaan. Mysteeriksi jäi missä mediassa ilmeinen siirto tai peruutus on kommunikoitu, mutta minä sitä en ainakaan saanut.

Onneksi suunniteltu treeni oli tiedossa ja tein vedot 3+2+1+0.5 Hatanpään hiekkateillä omin neuvoin. Eihän siitä yhtä tiukkaa meininkiä tullut kuin Jarin peesissä sinnitellessä, mutta juoksin hyvällä vireellä rennot vedot. Jos kelloa ei olisi ollut, niin tämä olisi ollut tosi hyvä! Sinne nelosen pintaan ne vauhdit jäivät, mutta sekin kehittää tässä kunnossa. Fiilis erinomainen.

Ei kommentteja: