keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ke 29.6.

Tänään 14km, 1h 10min.

Ap: kevyt 9.7km, 49:26, 5:04/km.

Aamulla Suolijärvelle. Vähän tuntui eilinen juoksukoulu koordinaatioineen eri puolilla kehoa. Syke tajuttoman korkea, mutta muuten juoksu ei tuntunut huonolta.

Juoksun jälkeen ajelin töihin ja ihailin Hermiankatua ajaessani kuinka joku oranssipaita valkoisessa T-paidassaan juoksi kohti Nokian toimistoja täydellisyyttä hipovalla tekniikalla: lantio edessä, yläkeho rentona, polvi nousi ylväästi ja vauhtikin näytti kovalta, joskin se saattoi johtua itsesuojeluvaistosta tien ylityksessä.

Ip: vr 4.0km, 20:22, 5:06/km + tekniikkatunti.

Hevoskuurin juoksukoulussa taas tunnin verran koordinaatioita ja juoksijan lihaskuntoliikkeitä. On se ihan uskomatonta, että muutama sarja perusliikkeitä ilman mitään painoja vetää reidet ihan tilttiin. Kyllä keski-ikäisen kuntoilijan lihaskunto on SURKEA! Ihan pakko näitä olisi säännöllisesti tehdä, mutta kun ei niin ei...

Koulun alle heitin Niihaman suuntaan lyhyen verkan, kun tulin etuajassa paikalle.

4 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Eikös ne kahvakuulat jo siirtyneet aikoja sitten autosta autotalliin? Nyt vain enää lyhyt matka kotisaliin ja sitten ei tarttekaan enää kuin niitä vähän heilutella musiikin tahtiin ja sarjojen tauoilla voi tehdä ajankuluksi vaikka yhden jalan kyykkyjä ja sen sellaista.

Lisäbonuksena tuosta pienestä ajanhaaskuusta myös fillari nousee ylämäkiä ihan uuteen tahtiin.

Markus kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
harpatti kirjoitti...

Ensin luulin, että näit mut työmatkahölkällä. Muut tuntomerkit täsmäis, mutta vauhti näytti kovalta ei osu aamun fiiliksiin. Kuka lienee ollut. Jep, tiesin kyllä etukäteenkin, että lihaskunto ja liikkuvuus ei ole niitä meikäläisen vahvimpia osia tässä touhussa. Kuuma keli ehkä vähän pelasti tänään. Viileemmällä kelillä olisin kikkailut itelleni jonkun revähdyksen. Varsinkin askelkyykky ja sen variaatiot on mulle myrkkyä. Ja tällä puhelimen selaimella ei näköjään saa rivinvaihtoa tehtyä.

pjh kirjoitti...

Markus: Kahvakuulathan ovat ehtineet jo kuntohuoneeseen ihan oikeaan paikkaan! Nyt tosiaan voisi olla oikea aika ottaa ne käyttöön, kun tuli pientä realiteettikatsausta lihaskuntoon...