keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ke 1.6.

Tänään 6km, 34min.

Ap: kevyt 6.2 km, 34:07, 5:28/km.

Jalat aivan tiltissä edellisen illan kiihdytyksistä. Taisi tulla uusi laahustusennätys tällä reitillä.

Lenkin jälkeen oli vuorossa toinen käynti kiropraktikolla. Kerroin, että parannusta on tapahtunut. Uusi tutkimus sitten paljasti, että edellisen pahemman löydöksen takaa odotetusti paljastuu nyt muita löydöksiä. Eli ristiluu ei ollut ainoa vinossa ollut luu.

Jäätävällä varmuudella lääkäri totesi, että nyt vika tuntuu olevan päässä. Eli kitaluuhan se oli vinossa, minkä huomasi selvästi siitä, että pää ei kääntynyt kunnolla oikealle ja vasemmassa olkapäässä oli joku refleksi vasaraan, mitä ei olisi pitänyt olla. Siis ilmiselvä kitaluu. Kitaluu oikeni parin sekunnin painalluksella ohimoon.
Ja jokainen edes alkeellisen anatomian tuntemuksen omaava tietää, että kitaluun vaiva liittyy yleensä häntäluuvaivaan. Häntäluun kärki oli vinossa ja olisihan minun pitänyt se itsekin tajuta, kun oikea etureisi ja vasen takareisi olivat voimattomia taivutuskokeissa. Häntäluun oikaisu vaatikin sitten jo täydet 10s hoitoa.

Kun luut olivat suorassa, niin pää pyöri taas kuin pöllöllä ja reisien voimatasot palautuivat normaaleiksi. On tämä huimaa meininkiä. Ensi viikolla uudelleen.

Ip: lepo.

Tämän verran oli sentään järkeä!

Ei kommentteja: