tiistai 7. kesäkuuta 2011

Perkele...

Tässä poikkeava postaus...

En ole pariin viikkoon pystynyt postaamaan kommentteja kenenkään blogiin. Jostain syystä en pysy logged-in tilassa Bloggerissa. Aina kun yritän postata kommenttia, niin Blogger heittää minut login-sivulle vaikka olen jo kirjautunut sisään. Tämä luuppi toimii ikuisesti. Vielä jokin aika sitten tämä toimi ihan hyvin.

En pystynyt kommentoimaan edes omaa blogiani. Jostain löysin ihan järjettömän fixin, eli omassa blogissani muutin kommenttien asetusta siten, että ne tehdään popup-ikkunassa eikä embedded. Sitten pystyin omaan blogiini kommentoimaan, mutta en muiden, koska heillä ei varmaankaan ole samaa tyhmää asetusta.

Oranssipaitakin on tämän takia selvinnyt muutamasta terävästä kuitista ihan tietämättään... Kaikki cookiet ym. popup blocker -asetukset on kokeiltu. Löytyi sitten myös tällainen tuore kommentti Bloggerin omilta sivuilta:

Tuesday, May 24, 2011
We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix released shortly.

Thanks for your patience in the meantime.

8 kommenttia:

moguli kirjoitti...

Jep, olen huomannut saman ominaisuuden. Olen kiertänyt vikaa kommentoimalla Firefoxin selaimella. Hiemanko tympiää hommaa, kun IE on käytössä kuitenni oletusselain.

Jaakko kirjoitti...

Mielenkiintoista sinällään, mutta minulla tilanne on ollut tasan päinvastoin. IE:llä onnistuu, mutta Firefoxilla ei. Perin omituista.

pjh kirjoitti...

Minullakin siis ongelma juuri IE:llä. En ole kokeillut Firefoxilla. Kun selailin netin vikaraportteja, niin enemmän juuri Firefoxin käyttäjät tuntuvat valittavan samaa vikaa. Erikoista.
Kokeilepa moguli kommentoida tätä IE:llä, jos vaikka tuo minun popup-asetukseni korjaisi ongelman... Oletan, että teit edellisen kommenttisi Firefoxilla.

moguli kirjoitti...

IE:llä kommentointi onnistuu nyt, kun on asetuksesi ovat pop-uppina. Mutta jos koitan tällä samalla IE:llä kommentoida vaikkapa Harpatin metsäkiemuroita, niin loggaa mut ulos google-tililtä ja ehdottaa anonyyminä kommentointia. Enhän minä semmoista.

pjh kirjoitti...

OK. Sinulla on sitten ihan sama IE-ongelma kuin minullakin. Eikä onnistu edes tuo anonyymina kommentointi...

kaapo kirjoitti...

Sama juttu rahikaisella, eli IE ei toimi, vaan käytän Firefoxia kommentoinnissa.

jaha kirjoitti...

Just lähti kommentti IE:llä Harpatin blogiin. On kyllä versiota 9, joten josko sillä sitten toimis.

pjh kirjoitti...

Minulla tosiaan on IE8, joten ehkä sitten joskus taas toimii. Kyllä tämäkin kuitenkin toimi kunnes muutama viikko sitten lopetti toimimisen...