maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ma 13.6.

Tänään -

Lepäillään.

Googlella ei löytynyt mistä voisin ostaa kilpasoutuveneen. Sellaisia ei kai myydä urheilukaupoissa. Ei sitten väkisin ja pitää keksiä joku muu harrastus. Olisihan tuossa ollut sekin ongelma, että olisi pitänyt ostaa myös joku lampi pihalle, missä olisi voinut soutaa.

4 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Sikäli, mikäli kellarista löytyy vielä tilaa, niin tosta Concept2 alkuun ja lammenkaivuun aloitat lapiopelillä (suosittelen). Sitten kun lampi rupee oleen soutukunnossa, niin sitten tuolta valikosta vene tilaukseen.
http://www.finnrowing.com/kauppa/naytatuotteet.php?lTuoteRyhmaTunniste=21&gclid=CK7Nv5yqs6kCFVOFzAod0nPfLg

Ja conceptia odotellessa voit miettiä tavotteita täältä:
http://www.concept2.com/sranking03/rankings.asp

kaapo kirjoitti...

Kun tuo vesi elementtinä näyttäis kiinnostavan, niin miksei sitten uinti? Täältä löytyisi näppärä lisävälinekin moiseen harrastukseen, niin ei tarvii sitä lampea kaivaa, eikä tukkia ahdistaviin uimahalleihin ihmispaljouden keskelle: http://www.endlesspools.com/products.php

pjh kirjoitti...

Kiitos hyvistä neuvoista! Ei ole helppoa...
Concept2 oli ilman muuta mielessä, mutta tilan kanssa on ongelmia. Tuli tehtyä liian pieni kuntohuone ja matto+crosstrainer vievät kaiken tilan. Vaimon kanssa neuvottelu lisätilasta on jotakuinkin turhaa. Kellarin käytävälle kyllä hyvin mahtuisi, mutta sisustukselliset seikat aiheuttaisivat pientä närää.
Ja sen venevalikon tarjonta oli melko köyhää;-) Ja sinne google minut oli jo johdattanutkin. Tai nykyisinhän tietenkin käytän bingiä.

Uintia pitänee harkita. Se olisi helppoa ja ajankäytöllisesti tehokasta. Lahjoja vain ei ole yhtään ja vesikin on kylmää.

harpatti kirjoitti...

ei perhana vieläkö tässä lahjojakin pitäs olla... vähiin käy meikäläisellä lajit.