maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viikko 23 - Jäätelölakko

Viikko 23 (6.-12.6.2011)

Juoksua 58 km (5:06/km).
Liikuntaa yhteensä 13h 00min.

- Juoksu leikkasi kiinni, takareidet täysin perätilassa
- Perushölkkää ja R5
- Yksi hieronta ja käynti kiropraktikolla
- Pirkan pyöräily

Tarvitaan uusi pläni ja motivaatio. Täytyy käydä venekaupassa katsomassa mitä soutuveneet maksavat...

Oli tällä viikolla kuitenkin yksi merkittävä saavutuskin: lopetin jäätelön syönnin (turhana) toiveenani alentaa painoa!
Kuten blogia tarkasti seuranneet tietävät, olin edellisen viikon sunnuntaihin saakka tänä vuonna *joka päivä ilman yhtään poikkeusta* syönyt litran herkkujäätelöä. Koska olen kouluja käynyt mies, niin aavistelin, että tällä harrastuksella voisi olla korreelaatiota huonosti kehittyvän painokäyrän kanssa. Nyt siis on mennyt viikko ilman jäätelöä ja vieroitusoireet alkavat helpottaa. Painohan ei silti laske, kun en pysty kunnolla juoksemaan, mutta mennään askel kerrallaan.

3 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Ei perhana. jäätelölakko on pitkäntähtäimensuunnitelmissa, mutta toteutus odottaa toimeenpanoa.

Pitäskö meidän kisailla tässä lajissa, ei siis kumpi pystyy syömään enemmän jäätelöä, vaan kumpi pystyy olemaan jäätelölakossa vaikka syksyyn saakka tai jotain.

pjh kirjoitti...

Jäätelölakkokisa kyllä kiinnostaa. Täytyy kuitenkin tarkentaa, että tähänastinen jäätelölakkoni koskee siis tuota jokailtaista Aino-litran pläjäystä. Toki päivän mittaan erilaiset jäätelötötteröt ja erityisesti Magnumit ja Classicit ovat sallittuja... Sitten pelataan jo tosi kovilla, jos pitää niitäkin ilman olla!

Kiptoo kirjoitti...

Kiinnostuin tästä postauksesta, kun luin otsikoksi ensin "jäätelökakku". Mutta asiaan. Älä nyt sentään jäätelöintiä lopeta. Eiköhän paino pysy hyvin kurissa, kun polkaiset viikoittain sen 8 kg laihduttavan pirkantapaisen.