sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Su 26.6.

Tänään 25km, 2h 20min.

Ap: pk 19.3km, 1:43:34, 5:22/km + pyöräily 118km.

Aamulla vähän pitempi hölkkä umpiväsyneenä. Jouduin kävelemään muutamaan otteeseen ylämäkiä ja sykehän oli tutusti taivaissa. Jos tästä nyt jotain positiivista pitää löytää, niin vain pari päivää vanha huonousennätys syke-etenemässä tuli taas rikottua reilulla sentillä.

Kotona vain vehkeiden vaihto ja heti kohti Mustalahtea Focuksen selässä. Kiersin Roineen Kanuunoiden kanssa ja tämä taas oli helppoa kuin heinänteko. Vauhti oli kevyttä ja isossa porukassa imu vei mennessään, vaikka toki tein omat vetovuoroni siinä missä muutkin. Keskisyke 118km matkalla oli huikeat 108, eli samaa luokkaa kuin ruohoa leikatessa. Kyllä siinä rasva-aineenvaihdunta ainakin kehittyy ja istumalihaksen vahvistuvat (tai kipeytyvät lisää). Ja on tuo porukkapyöräily vaan hienoa hommaa!

Ip: kevyt 6.1km, 36:40, 6:01/km.

Hävettää tunnustaa, että lepokin kävi jo mielessä. Onneksi Iina pyysi mukaan ”järven kiertoon” ja juoksimme pikkulenkin täällä Koikkarin ympäristössä Pahalammen ympäri. Nyt saatiin sitten meidän tytölle oma järven kierto, joka taitaa vielä olla pitempi kuin jahan vastaava... Oli muuten tavallisen hiostava ilma!

Ei kommentteja: