torstai 16. kesäkuuta 2011

To 16.6.

Tänään 20km, 1h 51min.

Ap: 9.7km, 52:08, 5:21/km.


Aamupalaksi pakkopullaa.

Lenkin jälkeen sitten taas kiropraktikolle. Nyt ei edellisen käynnin jälkeen reippaampaa juoksua ole ollut ollenkaan, joten osasin arvata luiden olevan melko suorassa. Pirkka on vetänyt koko kropan sen verran jumiin, että on vaikea erottaa mitään hienojakoisempaa. Aika nopeasti diagnoosi olikin, että ranka on pääosin kunnossa, mutta pyöräilyn rasitus näkyy selvästi pallean ja nelipäisen lantion lihaksen (meniköhän oikein?) rasituksena. Tuo lantiojuttu oli vetänyt alimmat kylkiluut vinoon. Sain kuulla kuitenkin olevani ensimmäinen potilas, jolla kylkiluut olivat kääntyneet ylöspäin, kun normaalia on alaspäin. Homma saatiin tietysti takaisin suoraan, mutta nyt oli jo pientä kipua tuossa hoidossa.

Jatkan vielä viikon täysin pelkkää kevyttä, niin enköhän ensi viikolla saa terveen paperit.

Ip: 10.0km, 58:43, 5:52/km.

Wihan lenkillä kolme kierrosta muutaman seurakaverin kanssa. Olemme siis aloittaneet yhteislenkkikäytännön. Joka toinen torstai klo 18.30 lähtö Pirkkahallilta. Mukaan vaan juoksemaan todella kevyttä palauttavaa! Tosin minulla tuo ei palauttanut lainkaan, kun on vaan ihan tukossa.

Kun oma homma on säälittävää, niin bongasin laajemmasta blogosfääristä oman aurinkokuntamme ulkopuolelta melkoisen sankarisuorituksen. Kaveri veti Pirkan pyöräilyn yhteydessä viime viikonloppuna Pirkan kierroksen putkeen, eli kai tämä on jonkinlainen kvadratlon. Eli rullahiihtoa ensin Pirkan hiihdon reitti, sitten pitkä Pirkka (sai peesata), sieltä Pyhäjärvelle soutelemaan ja lopuksi Valkeakoskelle juoksemaan Pirkan Hölkkä. Näytti kuluneen aikaa tuollainen reilu 19 tuntia siirtymisineen. Tuo aikakin on aivan käsittämätön. Kovin tylsiltä alkoivat nämä omat harrastukset tuntumaan ja kyllä nyt pitää keksiä jotain vähän hienompaa. Täytyy myös jotenkin selvittää, että kuka tuo supermies oli. Joku Juhana Otaniemestä.
Kuka lähtee mukaan kokeilemaan?

2 kommenttia:

moguli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
moguli kirjoitti...

Raju tempaus! Kyseessä lienee Juhana Pakkasmaa.