torstai 2. kesäkuuta 2011

To 2.6.

Tänään 24km, 2h 00min.

Ap: kevyt 3 km, vr 2 + kisa 7.5km + vr4, 1:15:18, 4:40/km.

Aamulla pieni kokeilu juoksua ja sen perusteella päätös lähteä Siivikkalan kierrokselle. Olo ei ollut mitenkään vireä, mutta pakko on alkaa saada vk-juoksua mukaan tähän kuntoiluun. Ja kiinnosti kyllä tietää missä nyt mennään.

Keli oli riittävän lämmin ja porukkaakin oli ihan kohtalaisesti paikalla. Porukasta huolimatta sain juosta yksin koko matkan, kun kovemmat juoksijat irtosivat heti ja taisi joku vielä minun taaksenikin jäädä. Juoksu oli odotetun kaltainen, eli pystyin pitämään sellaista tasaista 3:50-3:55-vauhtia alusta loppuun. Eka puolikas meni ihan rennosti, mutta kyllä toisella puolikkaalla sitten oli jo raskaampaa. Ei nyt ollut ihan kaikki pelissä, mutta tuskin monta sekuntia olisi aika parantunut maksimipuristuksellakaan.

Loppuaika 28:36. Garmin näytti pituudeksi 7.35km, joka tarkoittaisi 3:53/km. Pystyin juoksemaan melko rennosti ilman takareisiongelmia. Reitti oli tasainen ja nopea, eli tuo on aika hyvä baseline siitä missä kunto nyt makaa. Aika lailla saman tasoinen veto kuin huhtikuun Teivo-cup, mutta ehkä tuntuma oli nyt vähän parempi. Loppuverkat voittaja-Hannun ja Timon kanssa.

Kiva olisi vähän kovempaa jaksaa juosta, mutta ehkä se vielä onnistuu. Juoksun jälkeen autossa ja kotona alkoivat takareidet taas ikävästi särkeä, eli ei näitä rykäisyjä vielä kovin usein voi juosta.

Ip: vr 7. 9km, 44:59, 5:44/km.

Illalla pieni verkkakokeilu. Kyllä on takareidet oikein vanhaan malliin tas kipeinä. Odotetaan huomista jännityksellä.

Ei kommentteja: