maanantai 19. elokuuta 2013

Ma 19.8. - Verianalyysia

Tänään -

Olisihan tässä voinut jo ihan kevyttä hölkkää tai crossaria harrastaa, mutta jalkapohjien rakot vielä tekevät jalkeilla olosta hieman epämukavaa. Huomenna sitten paremmalla meiningillä.

Tänään kuitenkin pääsin keskustelemaan työterveyslääkärin kanssa verikokeiden tuloksista. Eihän siinä tietenkään mitään selvinnyt.

Hemoglobiini on alhainen, mutta ei hälyttävä, ja se on melkein sama mitä se on ollut nyt jo ainakin reilun vuoden. Tästä 140-tasosta on tullut uusi normi ja kukaan ei osaa selittää miksi se on laskenut parin vuoden takaisesta 160-tasosta.
Valkosoluista monosyyttejä on veressä selvästi yli viitearvon, mutta toisaalta muut arvot ovat sallituissa rajoissa. Tähän kommenttina oli vain se, että kyseessä on luultavasti joku infektion jälkitila. Totesin vain, että on aika pitkä jälkitila, kun sama jatkuu jo toista vuotta. Ja minkähän jälkitila se on, kun mitään havaittavaa sairautta ei ole ollut.

Ihan oikeassahan se lääkäri on, että ei tässä mitään isompaa ongelmaa pitäisi olla. Ja kai minäkin sen nyt tiedän, sillä olen ihan terve. Mutta joku pieni sitkeä ongelma kuitenkin vie parhaan terän pois oli sen syy sitten mikä tahansa. Ja turha tätä on lisää tutkia ilman selkeämpiä ongelmia. Minulla on jonkinlainen uskottavuusongelma lääkärin kanssa, kun kerron oireena, että ”Juoksin viikonloppuna 160km ja en meinaa jaksaa sitä kunnolla. Vauhti jää ainakin 20s/km liian hitaaksi.” Tuolla oireella ei kuulemma pääse kriittisenä tapauksena leikkausjonojen ohi pernan poistoon...
Viimeksi kun yritin sitä, että ”kymppi kestää 38min vaikka mitä tekisi”, niin silläkään ei suoraan päässyt vuodeosastolle.

Pitää vaan kai googlata ”where to buy cheap EPO”.

Ei kommentteja: