torstai 29. elokuuta 2013

To 29.8.

Tänään 6km, 32min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 6.3km, 32:00, 5:05/km.

Pieni juoksukokeilu. Oli kamalaa. Juoksuttomat päivät ovat vetäneet takareidet totaalitukkoon ja polvikin oli vielä kipeä. Näinköhän sitä maksaa vaivaa lähteä Juupajoelle edes hölkkämeiningillä?
No, käyn huomenna kokeilemassa hölkkää kympin verran täällä heti klo 18 alkaen ja katsotaan sitten.

Mutta kehityskin kehittyy. Sain UK:sta Injinjin-varvassukkatilaukseni. Opin vasta ihan juuri, että sukissakin voi hifistellä ja Injinjin on kuulemma kuuminta hottia. Tähän asti minulla on ollut vain jotain tusinasukkia ja nekin kaikki jostain 80-luvulta. Injinjin lupasi 5% lisää vauhtiakin juoksuun;-) Minulla vaikutus voi olla isompikin, kun lähtökohta on niin surkea. Kun kahlasin nykyisen sukkavarastoni pintapuolisesti läpi, niin en löytänyt yhtään kappaletta, jossa olisi vain yksi reikä. Useimmissa on siis 2-4 reikää;-)


Varvassukkia minulla ei ole koskaan ennen ollut, mutta ne ovat kuulemma ihan ehdottomat pitkillä matkoilla, joten kokeillaan! Nyt niitä on kahdeksan paria ja niissä ei ole vielä yhtään reikää! Niiden pukeminen jalkaan kestää kylläkin 10min/kpl, kun eihän varpaita saa millään osumaan niihin koloihin...

4 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Jos päätät lähteä petääjärvelle hölkälle, niin voisin hypätä kyytiin.

pjh kirjoitti...

Ehdottomasti on tarkoitus lähteä, joten aika rikki pitää olla, etten lähde ainakin kannustamaan.
Jahakin mahtuu hyvin kyytiin;-) Sukulaku maistuu meille kaikille!

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Lähtisitte Nuuksioon mieluummin! Hazor joutuu pian kinkkaamaan sen itse yhdellä jalalla jossei löydy ketään tilalle.

pjh kirjoitti...

Siellä Nuuksiossahan pitäisi juosta maraton. Olen lukenut, ettei sellaista voi kylmiltään juosta, ja ei tässä mitenkään ehdi enää tehdä Sepon ”maraton läpi” ohjelmaa ennen huomista. Ja sitäpaitsi siellä on hirvikärpäsiä.