torstai 15. elokuuta 2013

To 15.8. - Viimeinen voitelu

Tänään 5km, 26min

Ap: lepo.

Kävin heti aamusta iskemässä suonta Terveystalossa, mutta muuten jatkoin juoksutonta velttoilua. Tästä tuli nyt sitten maksimaalisen kevyt valmistelu huomiseen kisaan, mutta se voi olla ihan hyvä vaan. Teen kuitenkin illalla vielä yhden viimeisen kevyen hölkän.

Ip: kevyt 5.5km, 26:26, 4:51/km.

Lähdin pienelle hölkälle poutasäähän ja vedin ”kisakengät” kokeeksi jalkaan, eli huomiselle suunnitellut Pegasukset. On ne vaan kamalat monot, mutta yritän uskotella itselleni, että siinä 6min/km-vauhdissa ne ovat loppumatkasta ihan hyvät...
Ekan kilsan jälkeen tuli niin mieletön kaatosade, että en ainakaan muista vastaavassa koskaan juosseeni. Rankemmin ei voi Suomessa sataa. Saa nähdä saako niitä kenkiä enää huomiseksi kuivaksi millään, vai sainko tästä hyvän syyn juosta kevyemmissä kengissä.
Syke on jostain syystä juostessa selvästi liian korkea, mutta leposyke kyllä ihan normaali. Turha näistä kankeista hölkistä on mitään yrittää päätellä.

Tankkauskin tuli tehtyä ti-to välillä suunnitellusti. Eli normaalin mässäämisen lisäksi tyhjensin yhden pullon Dexal Heavya.

Vähänhän se harmittaa, että MM-kisoissa miesten 5000m ja maraton osuvat kisan ja matkustamisen ajalle siten, että ne jäävät varmaan näkemättä. Maratonia voi hyvällä onnella päästä jonkin verran katsomaan, jos kisan jälkeen löytää jostain telkkarin ja pysyy hereillä.

Viikolle tuli 15km juoksua ennen kisaa;-) Nyt pakkaamaan.

2 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Kepeitä kilometrejä!

Marko Forsell kirjoitti...

Oikein hyvää kisaa!