tiistai 20. elokuuta 2013

Ti 20.8.

Tänään -

Ap: lepo.

Ip: crosstrainer 60min.

Tuli kova hiki. Kyllä sitä ainakin litra oli lattialla.

Kirjoittelin tarinaa Oxroad-retkestäni Juoksufoorumin puolelle. Lyhyt yhteenveto: Juoksin ensin hitaasti 60km ja sitten vielä hitaammin 100km.

Jos sen sijaan haluatte lukea tarinaa 100 mailin juoksusta, niin suosittelen Klasilan juttua Hevoskuurissa. Klasila on uusi idolini!

2 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Onhan tuo melkoista touhua. Voin kertoa, ettei onnistuisi minulta ikinä ja nimenomaan henkiseltä puolelta tulisi noutaja. Ootko miettinyt tuota ennen kisaa tapahtuvaa tankkausta ottaa maltillisemmin? Itselläni oli ekassa Ironmanissa starttiviivalla niin turvonnut olo, ettei meinannut saada edes käsiä uinnissa pyöriteltyä. Kun kuitenkin Ironmanillä ja ultrissa etukäteen järsityt eväät on tuhottu jo siinä 3-4 tunnin kohdalla, niin tärkeämpää minusta on kisanaikainen tankkaus ja ottaa esitankkaus ihan kevyesti. Tämä vaan oma kokemus ja olenhan minä sitten ryssinyt huolella tuon kisanaikaisen tankkauksen sitten vastapainoksi ;)

pjh kirjoitti...

Kyllä tuo tankkauskin on varmaan keventelyn kanssa juuri sitä liiallista valmistelua. Kuten oikein sanoit, niin kisan aikana sitä energiaa on kuitenkin saatava, joten esitankkaus on parempi ottaa kevyemmin. Jos treeneissä sujuu paremmin, niin pitäisi vaan noudattaa mahdollisimman tavallista kaavaa