keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ke 18.9. – Uusia alkuja

Tänään 6km, 34min

Ap: kevyt 6.3km, 33:55, 5:23/km.

Aamuhissuttelu.

Ip: suunnistusharjoitus + kahvakuula!

Harpatti vei minut Pinsiönkankaalle etsimään olemattomia rasteja kartan avulla. Oli leppoisaa menoa ja aina välillä syntyi hetkellinen harhakuva, että osaan tunnistaa jonkun kartan kohdan maastosta. Varmaan tuli joitain ihan perusasioita tajuttua paremmin ja hyviä esimerkkejä maaston muotojen ja kasvillisuuden rajojen käytöstä. Ja kai ne karttamerkitkin hiljalleen tulevat tutummiksi. En toki elättele mitään harhaluuloja siitä mitä tapahtuu, kun tässä lähipäivinä palaan Suolijärvelle etsimään niitä loppuja kiintorasteja... Mutta ehkä pientä toivon kipinää taas heräsi, että saattaisin jonkun lasten suunnistusradan päästä läpi, jos oikein jaksan harjoitella. Suuret kiitokset harpatille opastuksesta ja metsäjuoksuseurasta!

Uusi suunnistusalku ei jäänyt edes päivän ainoaksi uutuudeksi. Sehän tiedetään meillä kotona, että kun minä päätän jotain, niin alkaa tapahtua! Päätin aloittaa lihaskuntotreenin kahvakuulalla alkuvuonna 2011 ja ostin silloin kaksi kahvakuulaa. Ja nyt tänään tein jo ensimmäisen kahvakuulatreenini vain 935 päivää myöhemmin. Aloitin aika varovasti Wihan Markon 20min treenillä. Tuulimyllyjä en oikein ymmärtänyt, tai sitten vaan ei notkeus riitä. Mutta muut liikkeet menivät ja tästä se lähtee!

Loppukevennyksenä kopioin vielä tämän aamun hauskan Fingerporin tänne. Siitä syntyi niin elävä mielikuva Kaapon tulevista työmatkoista, kun tunnelityömaa pääsee käyntiin;-)

Ei kommentteja: