sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Su 29.9. – Kipsang!

Tänään 17km, 1h 32min

Ap: kevyt 17.3km, 1:32:19, 5:20/km.

Kivulias aamulenkki. Heti alkumatkasta alkoi oikea polvi vaivata ja vaiva eskaloitui koko matkan. Olisi pitänyt tajuta kääntyä nopeasti takaisin kotiin, mutta kun en tajunnut, niin sitten olikin jo ympyrälenkillä liian myöhäistä. Oli ihan perinteinen juoksijan polvi ja varmaan eilinen rataveto oli osasyyllinen.

Lenkin jälkeen olikin hienoa uppoutua Berliinin maraan. Kipsang oli niin hyvä, että edes legendaarisen surkea Eurosportin selostaja ei pystynyt pilaamaan tunnelmaa. Tänä vuonna muuten selostajan spekulaatio siitä meneekö Kiplagat alle 2.20 tulee jäämään historiaan;-) Kun aikaa oli tasan minuutti ja matkaa jäljellä jotain 700m, niin ”menee kyllä ihan hilkulle, Brandenburgin portti näkyy jo...”

Team Berliinin menoa seurasin livenä tiukasti. Mogulille onnittelut reilusta enkasta ja tietenkin tosi kovasta ajasta! Ei sitten ihan sub235, mutta varmaan sub237 tyydyttää jonkin verran;-)
Ja yhtä lailla onnittelut harpatille ja jahalle ehjistä tasaisista juoksuista. Mitä nyt jahan piti lopussa vähän jarrutella ettei vahingossa menisi alle 3h ja hieno päällitysten sarja katkeaisi. Harpattihan juoksi tarkasti sen 2.58 minkä sanoikin juoksevansa.
Oli muuten kiva spekuloida sohvalla, että näkeekö jaha jossain vaiheessa oranssipaidan heilumassa siellä edessä, kun eroa ”luonnossa” oli pienimmillään 20 sekuntia tuossa 30km kohdalla. Päädyin siihen, että ei tuolla noin kauas silti voi edellä juoksevia nähdä.

Ip: kuntosali 30min.

Sekalaista häröilyä eri laitteilla.

1 kommentti:

moguli kirjoitti...

Kiitos! Idioottimaista se on juosta itsensä taas näin kipeeksi, mutta saga jatkuu kunnes tavoite täyttyy.