keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ke 4.9. – R5

Tänään 9km, 40min

Ap: lepo.

Ip: vr4 + R5 (18:39), 39:54, 4:31/km.

Olipa näemmä taas aika vähän nöyrtyä R5-reitillä. Hyvä näin, että lähtötaso ensi kauteen saadaan riittävän surkeaksi.

Verkkailin siinä kaverien kanssa muutaman kilsan ja jalat tuntuivat paremmilta kuin viime aikoina. Eli taas tuli todettua, että hyvällä verkkatuntumalla ei ole ainakaan mitään positiivista korrelaatiota kisaan.

Itse juoksussa vedin porukkaa tuulenhalkojana melko tasaisesti noin 3,5km ajan. En katsellut kelloa, mutta tasaista reipasta se mielestäni oli. Varmaan jotain 3:45/km. Paluumatkalla Lapinniemenrannassa keem pyöräili rinnalle ja sanoi, että vedän hienoa letkaa, jossa tulee viisi juoksijaa perässäni. Olin kyllä koko ajan kuullut askelia takanani, mutta en arvannut peesaajia olevan noin paljon.
Siinä sitten aloin nopeasti hyytyä kolmannen kilsan lopussa ja vauhti pysähtyi. Yksi, kaksi, kolme, neljä... Laskin kilpakumppaneita, kun he juoksivat ohitseni. Ehdin jo naureskella, että eihän se keem osaa laskea edes viiteen, mutta sitten heti se viideskin tuli ohi. Kyllä niitä siis viiden letka oli.
Laahustin sitten kuudentena maaliin. Voin olla tyytyväinen todella ammattimaiseen jänistelyyn ja hyppäsin syrjään juuri hienosti ennen viimeistä kilsaa ja annoin oikeiden kisaajien ottaa mittaa toisistaan;-)
Maalissa olin itsekin sitten ajassa 18:39, joka oli puoli minuuttia odotuksia huonompi. Mutta ei se haittaa ylimenokaudella. Ensi kerralla sitten paremmin.

Loppuverkkaa en ehtinyt juosta, kun heti piti juosta autoon puhelinkokoukseen.

1 kommentti:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Oli muuten hauska katsella sitä letkaa takaapäin. Aina kun vaihdoit juoksulinjaa, niin letka siirtyi pienellä viipeellä perässä. Vähän kuin matopelissä, paitsi että loppua kohti mato pieneni.