sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viikko 36

Viikko 36 (2.9.-8.9.2013)

Sekalaista ylimenokauden palauttelua edelleen.

Juoksua 66km (4:59/km).
Liikuntaa yhteensä 6h 40min.

- Muutamia lyhyitä peruslenkkejä
- Yksi pahasti kantattu 5km testijuoksu
- Hyvä pitkis sunnuntaina
- Hieronta
- Jalat kankeat ja vähän särkyisetkin, mutta ei mitään isompaa vammaa

Mitään merkkejä palautumisesta ei vielä ole havaittavissa. Itse asiassa juoksun vähentäminen on tuonut uusia pieniä vaivoja esiin ja juoksu on ainakin yhtä huonoa kuin aiemminkin. Luulen silti, että tuo vaivojen paljastuminen on vain tervettä kehitystä ja aion pitää juoksun minimissä koko syyskuun. Tavoite on edelleen saada jalat oikeasti tuoreiksi.

Mutta silti ensi viikolla alkaa lihaskuntokausi. Aloitan varovasti ja keskityn ensin keskivartaloon jalkoja säästellen. Tätä sitten jatketaan ainakin syys-lokakuun ajan.
Onhan näitä lihaskuntojuttuja ollut tarkoitus tehdä aiemminkin, joten kovin suuria odotuksia ei ole. Kunhan nyt edes tuon kuvan tason saavuttaisin;-)
Ja huomenna palauttelen joka tapauksessa tämän päivän pitkiksestä.

3 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Se Markon kahvakuulatreeni on ihan hyvä. Ei vie paljon aikaa. Aloitin sen kanssa nyt vaihteeksi. Hyvä video Markon blogissa. En vain muista pidätkö kahvakuulista. Tokmannilla on edulliset ja ihan hyvät kuulat. : )

pjh kirjoitti...

Minulla on se Markon treeni ja varmaan sen mukaan aionkin mennä. Ajattelin kuitenkin alkuun vetää vähän tiukempaa settiä ja juosta aika vähän. Ja sitten myöhemmin mennä Markon kaavalla ylläpitomoodissa, kun lisään juoksua.
Kahvakuula joka tapauksessa tulee olemaan päätreenini. Olen jo vuosia treenannut kuulien kanssa, kuten täältä näkee..

Jaavi kirjoitti...

Heh!