keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ke 29.1. – Lankku 6 minuuttia

Tänään 17km, 1h 30min.

Ap: 6min lankku + kevyt 10.3km, 53:21, 5:11/km.

Aamulla oli sitten kohtalon hetki. Tein lankun ennätyksen klo 6.57-7.03 ja varmuudeksi muutama sekunti ylimääräistä. Meinasin kyllä lopettaa jo klo 6.59 ja siirtää yrityksen iltapäivälle, mutta onneksi en sitä tehnyt. Kaikki oli kyllä lopussa pelissä. Olen tehnyt näitä lankkuja paljain jaloin ja en silti oikein saa varpailla/päkiöillä pitävää otetta lattiasta. Olen yrittänyt matolla ja paljaalla parketilla, mutta varsinkin lopussa hikoillessa alkoi jalkojen ote pettää ja se tekee lankusta paljon raskaamman. Pitää varmaan yrittää jollain sisäkengillä josko ne pitäisivät paremmin.

Tällä 6min-suorituksella taisin päästä tasoihin Tapin kanssa, mutta eiköhän sieltä Pirkkalasta pian kuulu jotain uusia minuuttilukuja. Minäkin pistän 7min-yrityksen harkintaan, mutta kyllä se melkoisen päättäväisen otteen vaatii.

Lähdin lankun jälkeen keemin varoituksesta huolimatta aamulla halliin, kun mitään tehoja ei ole tälle viikolle tullut. Mutta niinhän siellä oltiin kokoamassa telineitä joitakin kissanristiäisiä varten. Ilmeisesti Iron Maiden on huomenna sitten täällä ja kaikenlaista muutakin humpuukia, jolla tyhmiltä viedään rahat. Kyllä taas menee veromarkat typeryyksiin, mutta yritän olla ajattelematta asiaa.

Joka tapauksessa lopputuloksena halliin ei tällä viikolla enää pääse lainkaan, koska viikonloppuhan on varattu koukkupolvien kisoille. Kaksi euroa meni siis hukkaan, kun ei siellä telineiden välissä viitsinyt pujotella, vaikka ei kukaan kieltänytkään. Palasin kotiin ja hölkkäilin lenkin matolla.

Ip: kevyt 7.0km, 37:05, 5:18/km.

Pieni mattohölkkä illalla.

Huomenna on Helsinki-päivä. Sain järjestettyä aamupäivälle tyhjän slotin ja käyn varmaan Esport-areenalla vähän hölkkäämässä.

2 kommenttia:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

"Kymmenes Creativity World Forum järjestetään nyt ensimmäisen kerran Suomessa yhteistyössä Ice Live Business Forumin kanssa." Hihi, onpa melkoista huumoria! Repesin melkein melkein kuin entisen tytön kelkkailuhousut :)

http://www.viikonloppu.com/?p=39480

pjh kirjoitti...

Myönnä pois, että lippu on jo luovuuden lähteille ostettu. Nythän sen saa vielä edullisesti 790 eurolla. Minä asun sen verran lähellä Pirkkahallia, että luovuuden aura varmaan tihkuu tänne meille saakka ihan ilmaiseksi...