lauantai 4. tammikuuta 2014

La 4.1.

Tänään -

Palauttelua flunssasta. Luulisin, että tänään tapahtuu jo käänne parempaan suuntaan.

Ap: kahvakuula 25min.

Ip: lepo.

Huomenna normaali järvenkierto tutuilla parametreilla, eli lähtö 8.27 ja Pulju/Arskan Grilli 9.00. Sen verran pitää kuitenkin tarkentaa vanhaa speksiä, että lähtö ei tarkkaan ottaen ole Käyttöautolta vaikka sitä olemmekin lähtöpaikaksi kutsuneet. Nimittäin uusi tulokas viime kerralla meni Käyttöauton pääovelle emmekä startissa löytäneet toisiamme. Käyttöauto on lähtöpaikan viereinen rakennus ja me oikeasti lähdemme siitä ihan Lahdenperänkadun varresta liikennevalojen kohdalta Lahdenperänkadun ja Lokomonkadun risteyksestä. Ja tuossa tarkassa lähtöpisteessä onkin Porsche Center Tampere, ja onhan se paljon hienompi lähtöpaikka kuin joku käytettyjen autojen myymälä!

Ja jos joku ei vielä tiedä, niin tämän pitkän viikonlopun aikana tapahtuu Porvoossa kummia, kun Sakari Haka yrittää juosta ME:n 48h-mattojuoksussa. Siinä ehtisi katsoa monta hyvää dokumenttia, mutta en tiedä onko Hakalla telkkaria viriteltynä. Juoksufoorumin keskustelun perusteella ilmeisesti 292km riittäisi ennätykseen, joskaan en ole selvittänyt itselleni minkälaisia ennätystilastoja tällaisella matkalla on. Joka tapauksessa aivan hirvittävä urakka niin fyysisesti kuin henkisesti on edessä. Kyllä tämä varmasti inspiroi mattomiehiä kautta Kangasalan ja 300km olisi ehkä sopiva tavoite Suoramajärvellekin;-)

Jos tekniikka toimii, niin live-stream pitäisi näkyä täällä: http://www.ustream.tv/channel/treadmill-48h

1 kommentti:

Veterano kirjoitti...

Jos on hieno lähtöpaikkana Porsche Center, niin on myös Arskan Pulju hieno välilähtöpaikkana: siinä voi odotellessa ihailla ja vertailla rollaattoreita näyteikkunassa!