maanantai 27. tammikuuta 2014

Ma 27.1.

Tänään 16km, 1h 25min.

Ap: kevyt 9.0km (sis. 10 x 100m), 48:30, 5:23/km.

Aamuhölkkä hallissa. Jalat kroonisen väsyneet. Lähtiessä suunnitelmissa oli juosta kakkosia, mutta veto oli niin poissa, että tyydyin satasen ”vetoihin”. Syke oli pitkästä aikaa ihan kelvollisella tasolla kevyillä pätkillä.

Ip: kevyt 7.0km, 36:38, 5:14/km.

Ennen iltalenkkiä leukastressi 9+7+6+5. Jos tästä leukahaasteesta ei muuta hyötyä ole, niin ainakin olen saanut miehekkäät känsät kämmeniini. Joku voi vielä luulla, että olen tehnyt oikeita töitä.

Mattoseiska sujui mukavasti, kun katselin dokkaria, jossa opetettiin perustamaan oma valtio. Kun ohjelman jälkeen googlasin asiaa, niin ohjeitahan löytyy netistäkin vaikka kuinka paljon. Olen vakaasti sitä mieltä, että kaikissa nykyisissä maailman valtioissa on yksi perustavaa laatua oleva vika: kansalliset juoksuennätykset ovat ihan liian kovia! Vaikka muuttaisin mihin maahan, niin en pysty juoksemaan uusia maan ennätyksiä. Niinpä vaihtoehdoksi jää vain perustaa oma valtio. Tuon ohjelman mukaan sadat pipopäät perustavat omia valtioitaan joka vuosi, joten miksi en siis minäkin. Olisihan se hienoa tehdä tukku Petristanian ennätyksiä. Olympialaisiin pääsy olisi jo kyllä isomman työn takana vaikka olisi oma maakin.

Ei kommentteja: