torstai 23. tammikuuta 2014

To 23.1.

Tänään 12km, 56min.

Ap: hieronta 45min.

Aamuherätyksen jälkeen pieni lankku ja 23 leukaa (8+5+5+5). Sen jälkeen Jupon käsittelyyn. Jalat olivat yllättävän hyvässä kunnossa ja Sotshin mitalitkin tuli jaettua.

Ip: vr2 + 20 x 200m / 200m + vr2, 55:38, 4:41/km.

Hallissa Iinan teatteritreenin aikana se sama vetotreeni, jonka tein Kaapon kanssa Tapanina. Eli 200m reipasta ja sitten 200m kevyttä, ja tuo setti 20 kertaa. Viidennen vedon jälkeen mietin keskeyttämistä joka vedossa, mutta aina palautuspätkä sai kuitenkin jaksamaan vielä yhden vedon lisää. Vieläkin vähän ihmettelen, että sain juostua koko treenin läpi. Vetopätkät tarkasti kaikki sekunnin sisään 40.3-41.2s! Palautukset välille 55-58s. Sykekäyrä kertoo, että eipä palautus juurikaan palauttanut, joten aika kova treeni tuo oli.


Sitten juoksujuoruihin: Hallissa törmäsin S60-aikojen työkaveriin, joka veti piikkarit jalassa lyhyitä vetoja. Koska kyseessä oli selvästi salaharjoittelija, niin kutsun häntä yksityisyyden säilyttämiseksi vain salanimellä Sami K. Oli kyllä Sami K niin timmissä kunnossa, että en meinannut lainkaan tuntea. Ja oli askeleessa tehoa vähän toisella lailla kuin meikäläisellä! Sain sen verran puristettua Sami K:sta irti, että vuosi on nyt treeniä takana ja tähtäimessä 400m ja 800m matkat. Pikajuoksutaustaa on ilmeisesti nuoruudesta jonkin verran. Ei kuulemma osallistu SM-halleihin, mutta kesällä sitten. Sen verran oli menossa vauhtia, että kyllä SM-halleistakin tulisi mitskuja melko varmasti. Seurataanpa tilannetta...

Päivän toinen saavutus treenin lisäksi oli se, että istuin pitkät ajat tuon kuvan kulhon vieressä, ja mitään en ottanut. Ilman nykyistä nollatoleranssia olisin ihan liioittelematta tyhjentänyt puolet kulhosta. Toivottavasti Microsoft ei kiusaa työntekijöitä tällä tavalla kuten Nokia!

Huomenna perjantain vakiovedot hallissa, eli kaikki paikalle klo 19:30! EDIT: Hallissa kisat eikä sinne pääsekään. Eli vakiovedot peruttu!

2 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Kappas vain, olisikohan tämä piiloharjoittelija Sami K sama herra johon kesällä törmäsin muutaman kerran Kyötikkälän stadionilla kun olin siellä päin maasturilla ajelemassa...Rullaamiseen erikoistuneena en osannut noin tarkkaan analysoida askeleen tehoa, mutta ainakin se vei miestä eteenpäin.

Aika saavutus kyllä istua tuollaisten kulhojen vieressä. Maistamatta edes yhtä. Ainahan voi sopia itsensä kanssa että jättää sen siihen yhteen ;=)

pjh kirjoitti...

Sama mies varmaan oli Kyötikkälässä;-) Ja onhan tuo pyörälläkin tullut usein vastaan...