tiistai 21. tammikuuta 2014

Ti 21.1. – Shakkimestari?

Tänään 13km, 1h 08min.

Ap: vr3 + 6 x 1000m / 2min + vr3, 1:07:33, 5:07/km.

Vetoja hallissa Tapin ja Markon kanssa kukonlaulun aikaan, tai ainakin siltä se tuntui. Takareidet vastustivat eikä meno muutenkaan rentoa ollut, mutta tulipahan tehtyä. Kaikki vedot sentään alle 4min ja nopein taisi olla Tapin vedolla 3:31. Odotin pahempaa ja kai tästä voi taas hiljalleen hakea muutosta parempaan suuntaan.

Ip: lepo.

Harpatin tavoin SM-hallien 3000m on kyllä menetetty haave ja 12eur meni sitten Kunto-Pirkkojen virkistyskassaan. Kun nyt ilmeisesti nuppineulaa ei päästä piikittämään karttaan Koikkarin kohdalle, niin pitäisi varmaan miettiä missä lajissa sitä voisi vielä jotain saavuttaa. Sattumoisin meidän Ella oli tänään kaverien kanssa googlaillut nettiä isiensä nimillä ja olivat naureskelleet mitä kukakin sieltä löytää. Minun nimelläni oli lukuisien tylsien juoksulinkkien lisäksi löytynyt oheinen menneisyyden kuva villeiltä nuoruusvuosiltani, kun pelasin Joensuun shakkikerhossa. Tuli minullekin tuo kuva yllätyksenä, kun eihän silloin siis ollut nettiä tai tietokoneita, enkä muista varmaksi oliko sähköäkään keksitty. Kokeilin vanhojen aikojen muistoksi pari pikapeliä konetta vastaan ja aika nopeasti tuli selväksi, että tuokin juna meni jo... Toinen huomio kuvasta oli se, että pitäisi varmaan jonain vuonna käydä vaatekaupassa, kun minulla taisi olla tuo sama paita päällä töissä viime viikolla.


Huomenna Helsinkipäivä minimitreenillä.

1 kommentti:

harpatti kirjoitti...

Luultavasti saisit aika pienellä treenillä shakin palautettua hyvälle tasolle. Pohjat on kuitenkin tehty herkkyyskaudella ja kun olet vielä nuorukaisena ollut lahjakas.
Kyllä tuosta kuvastakin näkee, että Toukomaa, vaikka sekin on lahjakas, on aika jännittynyt kun vastustaja tekee kylmän viileesti ja rennosti siirtoaan.