torstai 30. tammikuuta 2014

To 30.1.

Tänään 17km, 1h 29min.

Ap: 10.0km (sis. lyhyitä vetoja), 52:20, 5:14/km.

Minulla on viikolla ollut tavoitteena juosta testinä maksimaalinen 400m. Kaksi kertaa olen käynyt Pirkkahallissa yrittämässä, mutta molemmilla kerroilla jouduin palaamaan kotiin ilman testiä. Testin tavoitteena olisi selvittää, että onko minulla mitään mahdollisuuksia aikaan 65s, joka on yksi loppuelämän tavoitteistani. Ajattelin niin, että jos treenissä hyvin valmistautuneena pääsen noin 66s, niin sitten 65s alitus kisassa piikkareilla olisi mahdollisuuksien rajoissa. Paras tulokseni tähän mennessä on 67 ja osia, joten olen aika pessimistinen.

Tänään sitten vedin aamulla juoksukamat päälle ja pakkasin työvaatteet kassiin ja ajoin Esport-Areenalle. Heti perille tultuani huomasin, että Forerunner unohtui kotiin. Olisi pitänyt tajuta ostaa uusi kronometri sieltä Areenan kaupasta, mutta idioottimaisesti päätin luottaa vanhaan Polarin kelloon. Se on muuten hyvä, mutta start/lap nappi on epäluotettava. Ja niinhän siinä kävi, että kun huolellisen lämmittelyn ja avausvetojen jälkeen juoksin maksimaalisen ratakierroksen, niin kello ei ollut käynnistynyt... Kyllä hieman v*tutti! Kangistuin aika rajusti loppusuoralla, joten kyllä se täysillä tuli juostua. Ei ollut eväitä enää uuteen yritykseen. Tämä oli viimeinen tilaisuuteni tuohon testiin ennen lauantaita, joten tekemättä jäi. Mietin nyt osallistumista huomiseen.

Forerunner ei muuten ollut ainoa asia, joka unohtui kotiin. Housut unohtuivat myös. Niinpä sitten palloilin päivän kokoukset Nokia Housessa tyylikkään löysissä verkkahousuissa. Vaikutelma muuten normaalien vaatteiden ja kenkien kanssa oli varmasti unohtumaton...

Ip: kevyt 7.0km, 37:05, 5:18/km.

Mattohölkkä illalla. Kylläpä painoi maksiminelkku takareisissä!

Ei kommentteja: