lauantai 30. tammikuuta 2016

La 30.1.

Tänään 13km, 1h 06min

Ap: vr5 + koordinaatiot + 4 x 1000m / 2min + vr4, 1:05:45, 5:06/km.

Laten yhteistreeni hallissa. Siinä verkatessa ja treenin aikana seurasin ihmeissäni, kun nuori suunnistajaneito treenasi ilmeisesti sprinttisuunnistusta hallissa. Hän juoksi varmaan tunnin rataa ympäri sellaista puolireipasta vauhtia ja luki herkeämättä karttaa mennessään. Kyseessä ei ollut mikään aloittelija, koska etu- ja takasuorilla hän pisti kartan välillä putkelle ja antoi vaan mennä. Oikeaoppisesti hän sitten kaarteissa kuitenkin luki tarkkaan mihin suuntaan pitää kääntyä. Tulihan siellä välillä pieniä virheitä ja ainakin pari kertaa reitinvalinta meni kolmosradan kautta vaikka sisärataa tuolla pääsee lyhintä reittiä.
Minullahan on Jukolan viesti tavoitteena 2019, joten täytyy ottaa tuo treeni sitten edeltävänä talvena hallissa ohjelmaan.

Meillä harkka oli tänään tonnin vetoja. Kyllä niitä oli tarkoitus juosta enemmän kuin neljä, mutta vasen takareisi kipuili liikaa ja katsoin parhaaksi jättää treenin vähän kesken. Juoksu kulki ihan kohtalaisesti ja ehdin jo juosta kiihtyvästi 3:50->3:35 ja kyllähän tuo sarja olisi vielä kiihtynyt.

Tänään pohdimme Laten kanssa myös tulevaa treeniohjelmaani, kun koordinaatiotreenissä ennen vetoja havaitsimme pieniä puutteita kimmo-ominaisuuksissani, tai siis havaitsimme niiden puuttuvan. Otan nyt pomppuja ohjelmaani. Late käski aloittamaan varovasti, joten ilman muuta nousen tyvestä puuhun ja aloitan "tyttöjen treenillä". Jos huomenna yrittäisi vaikka järvisen lomaan Pispalan portaissa tätä Okparaebon pompputekniikkaa.

Ip: crosstrainer 60min.

Painonvartijoiden meiningillä kalorikulutusta.

Huomenna järvenkierto normaalisti Porschelta klo 8:30.

Ei kommentteja: