sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Su 24.1. - Järvenkierto + viikko 3

Tänään 26km, 2h 27min

Ap: jalkateräjumppa 40min+ pitkä 26.5km, 2:26:31, 5:32/km.

Varvasjumpan jälkeen järvenkierto melko mukavassa kelissä. Pari astetta oli pakkasta ja vain ohut lumikerros maassa hieman haittasi juoksua. Meno oli väsynyttä, mutta onneksi kukaan porukassa ei vedättänyt ja hölkkä rauhallisella vauhdilla oli oikein kivaa. Mukana Marko, gallardo, harpatti ja Janne.

Janne totesi juoksun jälkeen, että näemmä vauhti kerta kerralta vain hidastuu. Piti ihan käydä katsomassa excelistä ja niin se tosiaan on: Viisi viimeistä järvenkiertoa ovat hienolla regressiolla kulkeneet hidastuvasti. Minulle tuo on sopinut hyvin ja pitkällä lenkillä ei kyllä ole mihinkään kiire. Vaan eiköhän tämän päivän lenkki nyt ollut vauhdin suhteen pohjat ja ensi kerralla mennään varmaan taas vähän kovempaa.

Ip: lepo.


Viikko 3 (18.-24.1.2016)

Juoksua 107km (5:20/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 25min.

Oli vähän tasapaksu viikko ja "flunssa"+työreissu sekoittivat pakkaa. Yhtään tosi-hyvää juoksua ei viikolle mahtunut. Tiistain kakkoset Markon kanssa olivat selvästi paras treeni. Taas kuitenkin jäi sellainen oikea vk-juoksu puuttumaan koko viikolta. Ei pitäisi jatkuvasti lintsata tuota kaikkein tärkeintä harjoitusta.

Alkavalla viikolla ei näy esteitä hyville treeneille ja ainakin vk-tehoja pitää saada mukaan. Perjantainahan on tarjolla aikuisviihdettä Pirkkahallissa KP:n kisojen merkeissä. Tietysti pitäisi mennä sinne treenimielellä mukaan, mutta katsotaan nyt tuleeko nössöiltyä.

Ei kommentteja: