sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Su 10.1. - Ei järvenkiertoa + viikko 1

Tänään 15km, 1h 25min

Ap: jalkateräjumppa 40min + kevyt 15.4km, 1:24:52, 5:32/km.

Pakkanen ajoi minut aamuhölkälle Pirkkahalliin. Olin kyllä muutenkin ajatellut jättää pitkiksen tältä viikolta pois pitääkseni viikon oikeasti kevyenä.

Muutama hassu hesseli kiersi Pirkkahallin mondoa klo 8 saakka, mutta heti 8:00 lähdimme Veteranon ja Markon kanssa hölkälle rataa ympäri. Ei ollut lentoa minun jaloissani, mutta tulipahan sellaista hidasta hölkkää harrastettua suunnitelman mukaan.

Ip: lepo.

Loppupäivä kuluu penkkiurheilun merkeissä.

Nostetaan viime vuoden tilinpäätöksestä vielä yksi yksityiskohta esille vaikka se ei ihan nappiin mennytkään. Kesäkuussa lupasin aloittaa "ehdottoman jäätelölakon" koko loppuvuodeksi. Tuo onnistui melkein: Yhtään Ainoa en ole tuon lupauksen jälkeen syönyt enkä muitakaan jäätelöannoksia. Sen sijaan syksyllä oli kyllä muutaman viikon jakso, jonka aikana söin Magnum- ja Classic-puikkoja kotona. Se oli kuitenkin ohimenevä lyhyt jakso. Olen mielestäni onnistunut tuossa lakossa ihan kohtalaisesti. Jatkan nyt aikuisten oikeasti ehdotonta jäätelö- ja suklaalakkoa Rooman maratoniin saakka (koskee siis edelleen vain kotona syötävää jäätelöä tai suklaata).

Viikko 1 (4.-10.1.2016)

Juoksua 76km (5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 15min.

Rikkonainen viikko USA-matkan takia. Ei oikein juoksu kulkenut. Viikko oli tarkoitettukin kevyeksi, mutta en taas tiedä onko tässä mitään palautumista tapahtunut. Joka tapauksessa ensi viikko pitäisi mennä selvästi kovempaa. Huono homma, että pakkanen näyttää jatkuvan.

Ei kommentteja: