perjantai 15. tammikuuta 2016

Pe 15.1. - "Reipasta"

Tänään 16km, 1h 16min

Ap: crosstrainer 30min.

Ip: vr3 + tv-reipas 10.0km (41:43) + vr3, 1:15:32, 4:38/km.

Illalla sinnittelin jonkinlaisen vk-treenin hallissa. Ajatuksena oli juosta kymppi 3h-maratonvauhtia, eli 4:15/km. Eka kilsa meni 4:10 ja päätin sitten jatkaa sitä vauhtia loppuun. Hyvin toimi vakionopeussäädin tänään, sillä hitaimman ja nopeimman kisan ero oli tasan 2s.

Vire ei ollut hääppöinen ja olisihan se kiva, jos tällainen vauhti menisi ihan rallatellen. Mutta ei mennyt. Ei toki mitään vaikeuksia ollut, mutta jalat taas viimeisillä kilsoilla vähän valittivat. Koko viikko on ollut vähän alavireinen ja olisikohan pientä flunssaa taustalla.

Off-topic: Olen usein miettinyt, että mitähän sitä tekisi, jos ei harrastaisi juoksua ja täyttelisi exceleitä. En ikinä olisi uskonut, että paras vaihtoehto olisi olla taitelija! Nimittäin löysin tänään Facebookista hengenheimolaiseni, joka kerää sääkameraselfieitä. On kyllä loistava idea! Minun on todella helppo ymmärtää miksi jonkun mielestä näin idioottimainen harrastus voi olla hohdokasta;-) Ja kaveri on saanut jotain taiteilija-apurahaa tätä varten! Siis hän ajaa ympäri Suomea etsien sääkameroita ja menee sitten seisomaan kameran eteen vartiksi, että pääsisi kuvaan. Sitten hän käy lataamassa kuvan netistä ennen kuin se häviää bittiavaruuteen. Brilliant!

5 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

Ok, mutta tarkista ensiksi yle/urheilu -sivun testillä, että juoksu on yleensä edes sinulle sopiva laji. Yllätyin omasta tuloksestani, sukellustakin suositeltiin...

pjh kirjoitti...

Sinulle sopivin laji on suunnistus!

Luonnossaliikkujan kestävyyslaji, jota edullinen harrastaa. Kehittää kestävyyttä ja tasapainoa. Täytät lajiin vaadittavat ominaisuudet 87-prosenttisesti.

Muita sinulle sopivia lajeja:

Maraton 81 % Golf 77 % Tanssi 76 %

Nämä lajit sopivat sinulle huonoiten:
Jääkiekko 58 % Paini 62 % Crossfit 62 %

pjh kirjoitti...

^Jos joku ei tajunnut, niin tuo ylläoleva oli siis testini tulos. Ei kai se auta muuta kuin ostaa taas uusi kompassi ja lähteä talvirasteille.
Tanssi ja golf menivät myös nappiin. En kyllä ymmärrä mistä tuo maraton tuli.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ei ole nyrkkeily sun laji... Juuri Rocky 2 katsoneena totean�� t anu

pjh kirjoitti...

^Oletko vasta kakkosessa?! ;-)
Rocky on maailman parasta, mutta kunnolla turpiin tulee vasta kolmosessa ja nelosessa. Sitten vitosessa, kutosessa ja seiskassa on taas paljon laimeampaa.