perjantai 8. tammikuuta 2016

Pe 8.1. - Hoikka poika

Tänään 15km, 1h 14min

Ap: crosstrainer 30min.

Pieni palauttelu krossarilla kotona rankan matkustamisen jälkeen. Paluumatka USA:sta ovelta ovelle kesti taas 26 tuntia ja oli vielä yöllä melkoista shokkihoitoa jäätyneenä etsiä autoa lentokentän parkkipaikalta 27 asteen pakkasessa.

Katselin aamun krossaritreenissä loppuun Yleverokanavan dokumenttiprojektin Kiberasta (=slummi Keniassa). Olin nähnyt siitä pätkiä aikaisemminkin, mutta nyt katsoin sen ajatuksella kokonaan. Oli kyllä hienosti toteutettu ja "päähenkilö" oli oikein hyvä. Olihan se hävettävää katsottavaa näin rikkaan maailman näkökulmasta. Voitaisiin ainakin lisätä Suomen Kenian suurlähetystö hallituksen säästölistalle… Dokkari on Areenassa enää muutaman päivän.

Polkemisen jälkeen kävin ekaa kertaa vaa'alla USA-matkan jälkeen ja tulos on oheisessa kuvassa.
Selvyydeksi voin kertoa, että tulos on erinomainen. Viimeisin punnitus ennen matkaa oli 66.0kg, joten kalorikontrolli matkalla onnistui täydellisesti. Ratkaisun avaimet olivat:
1. Skippasin kaikki hotelliaamiaiset ja korvasin ne pelkällä kahvilla huoneessa.
2. Ruokailuissa skippasin kaikki pihvit ja muut jenkkimässäilyt. Kärsin vain jatkuvaa nälkää valitsemalla listoilta surkean pieniä kala- tai pasta-annoksia ilman mitään jälkiruokia.
3. Kaikki päivät istuttiin kokouksissa ja *mitään* syötävää ei ollut tarjolla, eli en edes joutunut kiusaukseen. Tästä kiitos kuuluu Kaapolle, joka oli järjestänyt kaikki kokoukset ja ymmärsi urheilijoiden tarpeet. (Luultavasti Kaapo ei vaan osannut käyttää työkaluja, joilla pullaa ja keksiä tlataan, mutta hyvä niin.)

Olen siis edelleen ihan hyvällä trendillä lähestymässä tavoitepainoa. Nyt alkavat kyllä grammat jo olla tiukassa.

Ip: kevyt 15.0km (sis. 10 x 100m), 1:14:27, 4:58/km.

Alkuillasta hölkkää Pirkkahallissa. Kiersin kehää riittävästi ja kilsan välein tein 100m pyrähdyksiä. Matkaväsymys selvästi vielä painaa ja ei nyt ollut ihan parasta menoa.

Ei kommentteja: