lauantai 22. maaliskuuta 2014

La 22.3. – Takaisin monttuun

Tänään 22km, 1h 56min.

Ap: 15.5km, 1:16:11, 4:55/km.

Olipa yksi vuoden huonoimmista lenkeistä. Jos siitä oli aiemmin mitään epäselvyyttä, niin nyt ainakin jenkkimatkojen tuhoisa vaikutus juoksukuntoon on varmistunut. Takareidet olivat ihan pois pelistä. En osaa sanoa oliko suurempi tekijä pitkä juoksutauko vai istumiset koneessa, mutta veikkaan jälkimmäistä. Kun jalat eivät toimineet, niin henkikään ei kulkenut ja oikea lonkka kipeytyi ja selkään särkee jne. Eiköhän tässä taas viikko tai pari mene pelkästään siihen, että pääsen takaisin matkaa edeltävälle tasolle (joka ei sekään kovin kummoinen ollut).

Ip: 7.0km, 40:05, 5:44/km.

Juoksin mattoseiskan kostoksi aamun surkeasta lenkistä. Ja onnistuinkin pistämään vielä paremmaksi laahustamalla lähes 6min/km-vauhtia vk-sykkeillä. Oire on ihan täsmälleen samanlainen kuin edellisen jenkkimatkan jälkeen. Kyllä nyt saa riittää tällainen matkustaminen ja pistän työmatkat boikottiin. En varmaan mene jenkkeihin enää pitkään aikaan, ainakaan jos pomo ei käske...

Huomenna sitten järvenkierto normaaliin tapaan. Puhelin ja taksirahat otetaan varmasti mukaan. Startti Porsche Centeriltä 8.27.

Ei kommentteja: