sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikko 13

Viikko 13 (24.3.-30.3.2014)

Juoksua 133km (4:59/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 45min.

Pientä vuoristorataa oli tämä viikko, mutta kokonaisuutena vähän nousujohteista kuitenkin. Palautuminen viime viikon USA-matkasta tapahtui hyvin ja tiistaina kulki ihan kivasti. Mutta eihän tässä millään lailla ole edes päästy alkuvuoden tasolle.

- Pari varovaista reippaampaa yritystä keskinkertaisella menestyksellä (kiihtyvä tiistaina, vk:ta lauantaina)
- Ihan hyviä peruslenkkejä
- Hyvä pitkis sunnuntaina
- Hieronta
- Jalat terveet, mutta aika voimattomat

Ensi lauantaiksi suunnittelin osallistuvani Hazorin järjestämälle maastoretkelle Isojärven kansallispuiston maisemissa, mutta tänään sitten tajusin sen olevan päällekkäin Teivocupin kanssa. Tuntuu, että vastahan siellä Teivossa juostiin, mutta kai tässä on taas kuukausi kulunut. Tuollainen 50km maastopitkis osin umpimetsässä ja hirveillä vuorilla olisi ollut hyvä avaus suunnistuskaudelle ja muutenkin olisi tullut vähän vaihtelua tähän hommaan. Teivocupiin on kuitenkin pakko mennä.

Ihmetyttää kuinka onnistuin Teivo-cupissa talvella juoksemaan kahdesti alle 19min ja silloin luulin, että siitä mennään helposti eteenpäin, mutta toisin kävi. Eipä tässä mitään kehitystä ole ehtinyt tapahtua maaliskuun Teivocupista ja ties vaikka olisi vain taaksepäin menty. Otan kuitenkin tavoitteeksi palata 18-alkuisiin aikoihin, eli parantaa noin puoli minuuttia maaliskuusta. Se aiemmin haaveilemani minuutti oli ihan utopiaa.

Ei kommentteja: