tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ti 25.3. – Kengät loppuu

Tänään 13km, 1h 06min.

Ap: vr 5.0km, 28:08, 5:38/km + hieronta.

Mattovitonen aamulla. Tuli katsottua samalla viimeinen osa Hitlerin karismasta. Vähän odotin enemmän jotain uutta tuolta Teeman kolmiosaiselta dokumentilta.

Verkan jälkeen hieronta. Jupo otti kovaa, mutta mitään kipuja ei ollut. Erikoiselta tuntui, kun ei sattunut vaikka kuinka rusikoitiin.

Ip: kiihtyvä 8.3km, 37:24, 4:32/km.

Siis mitä oikein tapahtui? Juoksu Nekalan ympäri kiihtyvän sokkoseiskan muodossa tuntui mukavalta ja oli varmaan vuoden paras vire, kun juoksun jälkeenkin oli aivan huippufiilis. Ja vaaka vielä suihkun jälkeen todisti, että kyllä siellä se sama M50-sarjan läski juoksi kuin eilenkin. Juoksu vaan oli kovin erilaista. Tämä jälleen kerran vahvisti sitä empiiristä havaintoa, että millään ei ole mitään vaikutusta mihinkään. Tässä iässä päivän kunto on näemmä totaalinen satunnaisprosessi.

Kun sitten kotona katsoin mittarista juoksun datat, niin sokkoseiska onnistui taas todella hienosti: kilsat 4:54, 4:43, 4:40, 4:24, 4:21, 4:15, ja 3:49. Tuntuman perusteella odotin kyllä parempia vauhteja ja sen verran tuo otti päähän, että heitin kuitenkin taas lenkkarit roskiin. Nämä Addut oli ostettu samana päivänä kuin eilen roskiin lentäneet Asicsit, ja reilu 2000km tuli näilläkin juostua. Toivottavasti alkaa vauhti pian parantua, tai muuten lenkkarit loppuvat varsin nopeasti...


PS. Täällä on muuten raporttia aiemmin mainitsemastani Cosmos74:n Iisalmi-Nivala-reissusta. Sehän meni ihan heittämällä jotakuinkin ilman ongelmia;-) Onnittelut vaan sinne Nivalaan päin!

1 kommentti:

Onni Vähäaho kirjoitti...

Kiitos! Mukava, että tämä herätti mielenkiintoa. :) Tsemppiä sinullekin treeneihin!