sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikko 9

Viikko 9 (24.2.-2.3.2014)

Juoksua 135km (5:03/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 25min.

Olipa erikoinen viikko. Päätin palata vähän tutumpaan ohjelmaan ja juoksin peruslenkkiä lähes ylemmän paskarajan verran. Yli puoli vuotta on kulunut siitä, kun viimeksi juoksin tällaisen viikkolukeman.

Viime viikkohan oli katastrofaalisen huono ja sykkeet olivat käsittämättömän korkeat hitaissakin lenkeissä (ja yhtään kovempia vauhteja ei ollut toivoakaan juosta). Tällä viikolla sitten maanantaina oli vielä huono meno, mutta päivä päivältä juoksu on nopeasti normalisoitunut ja tänään pitkis meni jo sykkeen, tuntuman ja vauhdin puolesta oikeastaan ihan hyvin. En ihan jaksa uskoa, että parempi kulku olisi tullut vain lisääntyneen määrän kautta, joten muutoksen syy jää ikuiseksi mysteeriksi. En kuitenkaan valita, sillä motivaatio oli tuossa jo aikamoisella koetuksella.

Takareidet ovat edelleen aika tukossa, mutta vähän sekin osasto on parantunut. Toivottavasti vielä reippaampikin juoksu alkaisi aueta. Tämä viikko meni kokonaan ilman vauhtikokeiluja, mutta ensi viikolla voisi jotain vetoja ihan varovasti taas kokeilla.

Viikon ohjelma näytti seuraavalta:

Ma Ap: kevyt 7km. Ip: lepo.
Ti Ap: 8km. Ip: kevyt 8km (+hieronta).
Ke Ap: 17km. Ip: kevyt 8km.
To Ap: 25km. Ip: lepo.
Pe Ap: kevyt 11km. Ip: kevyt 9km.
La Ap: vr3 + vk 9km + vr3. Ip: lepo.
Su Ap: pitkä 26km. Ip: lepo.

Ei kommentteja: