perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ma-pe 17.-21.3. – “Reverse fat camp” Bellevuessa

Niinhän siinä odotetusti kävi, että treeni USA:ssa oli lähinnä syömistä. Matkakohteena oli tällä kertaa Bellevue, joka sijaitsee Seattlen ja Redmondin kupeessa. Yhtenä aamuna pääsin lenkille, mutta siihen se sitten jäi. Arkiviikon saldo siis 8km! Hampurin projekti ei näin ollen juurikaan edistynyt;-) Eipä tuolla kyllä kovin houkuttelevia lenkkimaastojakaan ollut, kun hotelli oli keskustassa. Jalkakäytäviä ja liikennevaloja oli lähinnä tarjolla.

Ma: matkapäivä.
Ti: lepo (oli muka kylmä ja mukana vain kesäkamppeet).
Ke: aamulenkki 7.7km, 39:36, 5:09/km.
To: lepo (ei jaksanut aamulla lähteä).
Pe: matkapäivä.

Kun valvoin öitä ja kelailin TV-kanavia yrittäen turhaan väistellä mainoksia (joita joka kanavalla on noin 50% ajasta), niin törmäsin melkoiseen kulttuurikokemukseen.
Fox Business Networkilla pyörii aamu-TV:nä ”Imus in the morning” niminen show. Se on siis aamushow itärannikolla ja siksi pyörii jo yöllä lännessä. On vieraita ja välillä tulee uutisia ja ohjelmaa on tekemässä aika iso miehistö eri paikoissa ja siinä käytetään paljon split-screenia. Löysin ohjelman jo ensimmäisenä yönä ja jäin siihen kiinni loppumatkan ajaksi.

Eka tunti Imuksen parissa kului yrittäessä ymmärtää, että mitä h**vettiä tämä oikein on ja onkohan pääjuontaja (=Imus) ihan kännissä. Hiljalleen tajusin, että ei se kännissä ole ja ohjelman formatti on vain todella erikoinen. Ohjelmasta tekee erikoisen myös se, että se menee simulcastina radioon. Tai se on oikeastaan radio-ohjelma, joka tulee simulcastina telkkariin. Ja kun mainokset ovat radiossa eri aikaan kuin telkkarissa, niin radiomainosten aikana telkkarissa näytetään tiimin sisäisiä keskusteluja esim. seuraavan osion valmisteluista. Jutut ovat aivan hillittömiä ja enpä ole hauskempaa tuollaista ohjelmaa ikinä nähnyt;-) Katselinkin sitten webistä, että tämä show on jo ikivanha ja super-suosittu. Jostain syystä en vain ikinä ollut edes kuullut siitä. Joka tapauksessa suosittelen virittämään Fox Business Networkin seuraavan kerran, kun aamuyöllä pyörit jossain länsirannikon hotellissa valveilla...

Ei kommentteja: