sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Su 16.3. – Järvenkierto

Tänään 26km, 2h 14min.

Ap: 26.5km, 2:14:29, 5:05/km.

Järvenkierto talvireittiä Markon ja Siunin kanssa. Gallardo oli mukana alkumatkasta. Luulin harpatinkin kiertäneen järven siinä porukassa mukana, mutta kun sitten Porsche Centerillä tutkittiin mittareita, niin TE-arvoista kävi ilmi ettei harpatti ollut käynyt lenkillä ollenkaan.

Itselläni jalat olivat tänään aika raskaat, mutta mukavasti lenkki kulki sitten kuitenkin. Pieni peite pakkaslunta ei juurikaan maassa haitannut ja keli oli muutenkin ihan OK. Keskisyke 133 ja TE 3.1.

Ip: lepo.

Off-topic: Katselin eilen digiboxista ohjelman Aleksander Gammen ”retkestä” yksin hiihtäen etelänavalle (ja takaisin). Sehän tuli yleverokanavalta ihan vähän aikaa sitten ja on vielä Areenassakin nähtävänä (http://areena.yle.fi/tv/2173038). Olipa hienosti toteutettu juttu, jota oli tosi mukava katsoa! Tuo hiihtohan oli aivan käsittämätön suoritus, joka hakee kyllä vertaistaan maailmassa laskettiin sitten mukaan ihan mitä tahansa. Ja hienoa oli erityisesti se, kuinka suoraviivaisen eleettömästi dokumentti oli toteutettu ilman mitään typeriä hehkutuksia. Gamme on kova jätkä!

1 kommentti:

harpatti kirjoitti...

Mersun kone, vääntää ja kuljettaa hyvin näissä vauhdeissa.
Harmi vaan kun se kone on kiinni loppuunajetussa itäautossa. Eli ihan tarpeeksi raskasta oli tälläkin TE:llä.