lauantai 8. maaliskuuta 2014

La 8.3. – Reittiennätys Pyynikillä

Tänään 19km, 1h 41min.

Ap: vr3 + Pyynikin testijuoksu 7.6km (31:39) + vr3, 1:06:37, 4:56/km.

Kävin sitten Pyynikillä toteamassa kuntoni odotetun kevyeksi. Arvelin etukäteen, että ehkä pystyisin 4:10/km-vauhtia reitin kiertämään ja siihen se täsmälleen menikin. En nyt ihan hampaat irvessä juossut, mutta sellaista rentoa ”kovaa” kuitenkin, ja tuskin tuosta puristamallakaan olisin paljon saanut parannettua. Kävelin suosiolla Pispalan portaat ja niinpä neljäs todella mäkinen kilsa kestikin yli 5:30! Väliaikapisteellä aika oli 16:00, joten toinen ”puolikas” oli vähän nopeampi.

Tuli hyvä treeni, kun ei mennyt punaiselle ja pääsee nopeasti palautumaan. Oli tässä juoksussa muutakin hyvää:
- Pari viikkoa sitten en pystynyt edes hölkkäämään kunnolla, joten reipas tasainen vk-juoksu oli siihen nähden vauhdista huolimatta ihan hyvä juttu.
- Ohitin ja voitin Oona Kettusen. Tai ei se ollut Oona Kettunen, mutta takaa katsoen juoksutyyli näytti ihan samalta, joten lasken tämän hienoksi suoritukseksi.
- Tein H50-sarjan reittiennätyksen, kun edellinen oli 32:09; näin ainakin Pyrinnön sivuilla olevan statistiikan mukaan. En tosin ole varma ovatko nuo globaaleja reittiennätyksiä vai Pyrintöläisten ennätyksiä, mutta kummallakin tulkinnalla minun pitäisi nyt päästä listoille. Katsotaan onnistunko kabinettipelissä saamaan tämän huikean meriitin!

Tämän juoksun perusteella 20min raja viikon kuluttua Teivocupissa tulee olemaan kova paikka, mutta siihen ilman muuta tähtään. Ja sen verran tämä tulos sisuunnutti, että täytin ensimmäisen tyhjän paikan 100 tavoitteen listaltani ja kirjasin tavoitteekseni vielä joskus alittaa 30min tällä reitillä. Harpattihan juoksi siihen 30min pintaan nytkin harjoittelematta, mutta hän kilpaileekin yhä juniorisarjassa.

Ip: vr 6.0km, 34:21, 5:44/km.

Palauttava hölkkäily matolla.

Huomenna on sitten taas järvenkierron vuoro. Sama aika, sama paikka!

3 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Tuo taitaa olla ei ajantasainen lista. Mutta hyvälle sijoitukselle pääset tuolla ajalla tähänkin listaan.
http://pyrinto.tk/tj/index.php?class=H50&matka=2

Sulla on kyllä muutenkin homma hallussa kun kirjasit suorituksesta kolme onnistumista. Olin eilen kuuntelemassa mentaalivalmennuksen luentoa ja juuri näin siellä kehotettiin toimimaan.

pjh kirjoitti...

No jäipä tuosta sitten vielä kaksi onnistumista;-) Ja se reittiennätyskin tulee sitten, kun alitan 30min. Taisi vaan tama olla kevään viimeinen testijuoksu, joten virallinen reittiennätys jään syksyyn...

Tappi kirjoitti...

Onnittelut! Seuraava liike on varmaan ritilähousut, jalitsusukat, jalkalamppu otsaan ja Jukolan pusikoihin koohkaan samanhenkisten sekaan.

Joudun skippaan järvisen huomenna, kun iski karsee flunssa päälle. Kikkailin viikolla asian suhteen ja nyt maksetaan korkoa korolle tyyppistä olotilaa.