keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ke 11.2.

Tänään 15km, 1h 18min

Ap: kevyt 6.0km, 31:47, 5:18/km.

Pakkopullaa matolla. Huono vire.

Ip: kevyt 9.0km, 46:27, 5:10/km.

Matolla tamppausta illalla aika rankan Salo-päivän jälkeen. En millään meinannut jaksaa raahautua matolle, mutta juoksu meni sitten lopulta ihan OK. Paljun jätin väliin syystä, josta ehkä joudun avautumaan myöhemmin.

Tarkkaavainen lukija huomaa helposti, että treenissäni vaihtelu ei ole kovin suurta. Eli juoksen kaikki lenkit samaa vauhtia. Tätä ei yleisesti juoksuvalmennuspiireissä pidetä parhaana vaihtoehtona. Minulla on kuitenkin selitys valmiina. Tällä hetkellä olen kaudella, jossa yritän saada määriä nostettua kunnolliselle tasolle. Vaikka juoksenkin samaa perusjunnausta koko ajan, niin määrä-ärsyke on kasvanut joulu-helmikuussa ihan hyvin. Ja olen kuitenkin kerran viikossa tehnyt jonkun reippaamman treenin. Tälläkin viikolla se tulee Teivocupissa. Nyt ei vaan ulkona keli suosi kovaa juoksua ja halli on kiinni.

Olen myös jo tunnustanut itselleni, että minusta ei ole matolla vk-treenin tekijäksi (hattu päästä esim. jahalle ja Mogulille). Tänäänkin hikoilin ämpärillisen maton ja sen hienon käyttöliittymän päälle ihan peruslenkillä. Matto alkaa olla aika törkeän näköinen ja hiki lentää seinillekin. Ja kaikki tämä hikoilu vaikka pyyhin hikeä noin 2-3min välein ja ikkuna on auki ja tuuletin puhaltaa. Mutta sitä jahan jäähdyttävää tuuletinta en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa.

Ei kommentteja: