maanantai 2. helmikuuta 2015

Ma 2.2.

Tänään -

Suunniteltu lepopäivä palautteluna kasvaneista kilsoista ja valmisteluna huomiseen kovaan treeniin. Menen aamulla halliin kirittämään kaveria, joka juoksee Holmenin maratonohjelman mukaisen alkutestin tavoitellen 1.18 aikaa 20km matkalla. Minä en ihan noin kovaa treeniä ole ajatellut, mutta yritän juosta mukana osan matkaa ja jänistellä 3:54/km-vauhtia.

Huomasin myös tänään, että lunta oli satanut viikonloppuna ja viime yönä aika paljon. Normaalisti pystyn riehumaan pienen lumisateen jäljet pihasta pois puolessa tunnissa, mutta nyt meni kolminkertainen aika.

Työpäivän päätteeksi kävin Koskiklinikalla lääkärissä. Heti kun sanoin asiani koskevan juoksuvammoja, niin ortopedin käsi hamusi tutusti työpöydän laatikkoon. Olin kuitenkin valppaana ja sanoin nopeasti, että nyt ei tarvitakaan diagrammia. Olin nimittäin vain huoltokäynnillä ilman kunnon vaivoja. Käynnin tuloksena sain lähetteen fyssarille, niinkuin oli tarkoituskin. Olisihan tämän lääkärivisiitin voinut tehdä tietysti jo ennen ensimmäistä käyntiä Kankaan luona, mutta parempi myöhään.

Ei kommentteja: