lauantai 14. helmikuuta 2015

La 14.2. – Teivocup alavireisesti

Tänään 13km, 1h 00min

Ap: vr4 + Teivocup 5.0km (19:32) + vr3, 59:55, 4:48/km.

Ei kule. Sen huomasi jo alkuverkassa harpatin kanssa, että jalat eivät toimi ja olo on väsynyt. Pääongelma on nyt kipeä vasen lonkka, joka rajoittaa liikeratoja ja pitänee pian korvata titaanilla. Toinen iso ongelma on huono kunto.

Lämpötila oli nollassa ja alusta sellainen epätasainen pakkautunut lumi. Minä tein omaperäisen kenkävalinnan ja juoksin ratapiikkareilla! Luulin, että se olisi nerokas idea, mutta enpä nyt tiedä. Niistä muutamista piikeistä ei ollut pitoon juurikaan apua ja kenkien kova pohja ei sopinut tuohon epätasaiseen alustaan. Adiokset olisivat varmaan olleet paremmat.

Juoksu sujui tasaisen hitaan hiipumisen kaavalla, mutta kuitenkin reilusti alle 20min. Tällä kertaa en päässyt mihinkään porukkaan ja juoksin yksin jo ekasta kilsasta alkaen aina maaliin saakka. Vaikeaa oli koko ajan ja yhtään lujempaa en olisi päässyt. Ei tämä paljon motivoi, mutta odotellaan silti kevättä positiivisin mielin.

Ip: lepo.

En ole vielä oikein keksinyt pitäisikö Teivocup kirjata ap- vai ip-harjoitukseksi, joten taitaa kirjaus aina mennä randomilla. Pistin sen nyt aamupäivälle, että jäisi enemmän palautumisaikaa huomiselle järvenkierrolle. Mennään normikaavalla, eli Porsche 8.28 ja Pulju 9.00. Pakkasta on luvattu ainakin 10 astetta. Saa nähdä joutuuko taas vintsaamaan, kun tuo järvenkiertoporukka on niin kovin arvaamatonta.

2 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

No mullehan tämä vasta on masentavaa kuin tommonen vaivainen ei anna millään ottaa kiinni noin kilsanjälkeen syntynyttä eroa! Onnittelut voitosta vanhempien herrojen sarjassa, vaikka paljon nuorempi oletkin!

pjh kirjoitti...

^Kiitos vaan! Nythän voitin sinua 4s, kun viimeksi hävisin vain 2s. Aika tasaisesti siis mennään. Kuukauden päästä uudelleen!