keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ke 18.2.

Tänään 21km, 1h 50min

Ap: kevyt 9.0km, 47:10, 5:14/km.

Aamulenkki matolla. Väänsin pari kilsaa tavallista enemmän, kun huomenna ei ehdi juosta.

Ip: kevyt 12.0km, 1:03:10, 5:16/km.

Tasaisen junnaamisen jatkoa matolla.

Huomenna on juoksuton matkapäivä. Koneessa istumista tulee todella paljon ja siitä takareidet eivät varmasti tykkää. Lähdetään koko laajennetun perheen voimin lomamatkalle, josta itse olen haaveillut jo pitkään, mutta logistiikka on ollut vaikea saada toimimaan. Kai tämä jonkinlainen etelän leirikin voisi olla, vaikka juoksu jäänee väkisinkin vähän sivurooliin. Paino nousee rajusti all-you-can-eat-and-drink lomalla, mutta ei sen väliä!
Sen verran kuitenkin juoksen, että lomamatkalla hoitelen 100-listani tavoitteen #80 pois päiväjärjestyksestä. Ja moneen kertaan. Ja jos rehellisiä ollaan, niin tuon tavoitteen takiahan minä matkan järjestin. Tässähän ei ole mitään urheilullista haastetta, vaan pelkkä tilaisuuden organisointi. Odotan nautinnollisia lenkkejä kunhan takareisi ei pilaa tunnelmaa;-)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kansa odottaa innolla kuvasatoa raportin kera. Erityisesti kiinnostaa superheterodyne vinkkelistä katsottuna olevat diskreetit objektit. Jos mahdollista full_loop_non_selfie olisi kiinnostavaa nährä tubesta :-)