maanantai 16. helmikuuta 2015

Ma 16.2.

Tänään -

Suunnittelematon lepopäivä. Kyllähän illalla oli tarkoitus juosta, mutta...

Hajosin ihan totaalisesti, kun läppäriin iski alkuillasta ystävällisen IT-departmentin pakottama päivitys, jonka tuloksena melkein kaikki läppärissä meni rikki. Sähköposti ja kaikki muutkin office-appsit katosivat. Siis myös excel!!!! Stressi oli rajaton enkä voinut edes kuvitella enää juoksua ja piti heti ottaa rentoutusryyppy. Eihän ilman exceliä edes voi juosta.

Ongelmasta tietenkin seurasi rakentava dialogi Intiaan IT-tukeen, minkä tuloksena verenpaine nousi tappiin ja puhelun jälkeen tilanne oli sama kuin ennenkin, eli mikään ei toimi. Huomenna ehkä joku tulee joskus katsomaan konettani.

Sain kuitenkin neuvon miten pääsen web interfacen kautta sähköpostiini nyt illalla (exceliin ei ollut ratkaisua). Toki minä tuon web interfacen nyt muutenkin tiesin, mutta en ole koskaan ennen sitä käyttänyt, kun tarvetta ei ole ollut. Vaikka v*tutus oli maksimissa, niin päivä pelastui, kun sitten menin tuonne web-mailiin;-) Kun web-mail käynnistyi, niin sieltä ilmestyi pop-up window, joka sanoi, että minulle on yksi muistutus (eli siis kalenterihälytys).

Mikä siis oli tuo tärkeä kalenterihälytys, jonka älykäs mail-sovellus oli minulle kaivanut esille? En muistanut itse, että minulla olisi enää illalla mitään kokousta. No, olin näemmä 251 viikkoa myöhässä Charlesin kanssa sovitusta puhelusta! Taidanpa pirauttaa nyt tuohon telcoon ja tarkistaa onko Charles vielä linjalla. Siitä onkin jo viisi vuotta kun on viimeksi puhuttu...


Toivottavasti tämä lepo auttoi edes jalkojen tilaa. Huomenna sitten pari lenkkiä ja hieronta.

Ei kommentteja: