keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Ke 25.2. - Satamassa St Martinissa

Tänään 18km, 1h 25min

Ap: kevyt 10.0km, 48:56, 4:54/km.

Kevyt aamulenkki laivalla. Tällä kertaa laiva ehti jo St Martinin satamaan ennenkuin sain raahauduttua radalle. Vähän kävi jo mielessä mennä maihin juoksemaan, mutta onneksi järki voitti. Tännehän on tultu laivajuoksua harrastamaan, joten pysytään planissa!

Niinpä juoksin lenkin paikallaan olevassa laivassa. Alkumatkasta eilinen pitkis painoi jaloissa, mutta loppu meni ihan normaalisti. Sen verran laivan teräsrakenteet sekoittavat GPS:ää, että jälki on ihan surkea. Ja kaiken lisäksi Connect ei keksinyt lenkille taas mitään nimeä vaikka olimme satamassa!

Ip: kiihtyvä 8.0km, 35:02, 4:23/km.

Aamupäivän lenkin jälkeen chillailin Iinan kanssa altaalla virvokkeita nauttien, mutta jo muutaman tunnin jälkeen päätin taas lähteä laivaa kiertämään. Ei millään viitsi jättää lenkkiä iltaan. Laiva siis oli edelleen satamassa.

Radalta oli kiire pois syömään, niin juoksin vain kiihtyvän kasin. Kovemmat vauhdit ovat edelleen vaikeita, mutta tulipahan juostua.

Kuvassa vielä näkymä St Martinin satamapoukamasta. Eihän kuva näille maisemille ikinä oikeutta tee. On nimittäin aivan käsittämättömän kaunis paikka!

1 kommentti:

Jaavi kirjoitti...

Mukava lueskella juttujasi ja katsella kauniita kuvia auringosta täällä räntäsateessa. Ja taas nuhassa. Hyviä kansijuoksuja ja rentouttavia iltoja!