perjantai 6. helmikuuta 2015

Pe 6.2.

Tänään 15km, 1h 19min

Ap: kevyt 7.0km, 37:01, 5:17/km.

Aamulenkki matolla.

Ip: kevyt 8.0km, 41:30, 5:11/km.

Kun illalla oli vain pieni slotti aikaa juosta, niin sitä samaa mattotamppaustahan se taas oli. Vähän flunssan oireita päällä. Muu perhe on sairastanut vuorotellen, mutta minä aion selvitä ilman.

Uusi Juoksija-lehti antoi ajattelemisen aihetta. Siellä on hieno artikkeli juoksijan hallitreeneistä. Suomessa on kuulemma sisähalleja, joissa voi juosta talvella kuin kesäoloissa. Ja niihin pääsee ihan taviksetkin. Artikkelissa listattiin Suomen kaikki sisähallit ja olihan siellä yksi Tampereellakin! Kaiken lisäksi yhdessä kuvassa oli joukko urheilijoita tekemässä hallitreeniä ja meno oli kyllä vauhdikkaan näköistä! Jos hallitreenillä voisi itsekin päästä tuollaiseen kuntoon, niin kiinnostaahan se. Taidan aamulla käydä tuolla Tampereen hallissa tekemässä jonkun kovemman treenin.

3 kommenttia:

Onni Vähäaho kirjoitti...

Hieno kuva oli kyllä Juoksijalehdessä vauhdikkaasta tamperelaisesta. Hienoa, että taas kulkee. Vaivat taitaa olla takana päin?

pjh kirjoitti...

Kyllähän meno on nyt ihan lupaavaa ja vaivat oleellisesti vähentyneet. Sen verran vähän aikaa tätä parempaa menoa on vasta ollut, että en vielä uskalla odottaa liikaa.

Jaavi kirjoitti...

Nähty on ; )