tiistai 24. helmikuuta 2015

La 21.2. – Laivalenkki!

Kirjoitan tätä maanantaina 23.2. Kirjoittelin kyllä lauantain treenit jo kerran blogiin, mutta eipä niitä siellä näy. Tuon jälkeen olen paininut pari päivää IT-ongelmien kanssa ja en ole päässyt bloggeriin kiinni lainkaan (en lukemaan enkä kirjoittamaan). Kaikki muut palvelut (Facebook etc.) toimivat, mutta blogger ei. Jotain security-epäyhteensopivaisuuksia, joista en tajua mitään. Kun sitten sain aikaiseksi googlata tarpeeksi ja kokeilla kaikkia hyviä ja huonoja ehdotuksia, niin joku niistä sitten lopulta toimi. Tai toimi ainakin sen verran, että pääsin sisään. En vielä tiedä mitä sivuvaikutuksia kaikilla muutoksilla oli.

Kirjoittelen tätä Karibian risteilyltä ja laivalla on aivan käsittämättömän hieno internet-yhteys! Täällä on 6000 matkustajaa ja olemme siis tietysti satelliitin varassa. Silti pystyn ihan hyvin streamaamaan videota ja yhteys on muutenkin "ihan kuin kotona". Ja tämä edulliseen $140 hintaan (hinta sisältää koko viikon ja kaksi laitetta). Eli ehkä minä olin ainoa nettiaddikti, joka sen osti ja minulla on koko satelliitin kaista käytössäni;-)

Tänään 22km, 1h 43min

Ap: pk 13.9km, 1:05:03, 4:41/km.

Ennen laivalle lähtöä juoksin vielä aamulenkin mantereella hotellin ympäristössä. Lämpötila oli varmaan 15 astetta korkeampi kuin eilen, eli ennätyskylmyys oli väistynyt ja normaali Florida-lämpö palannut. Löysin upean reitin Evergladesin alueelle ja juoksin alligaattoreja ja käärmeitä uhmaten (en nähnyt kumpiakaan). Hieno lenkki kankeilla jaloilla!

Ip: laivalenkki 8.0km, 38:23, 4:48/km.

Päivän aikana hankkiuduimme Fort Lauderdalen satamaan ja Oasis of the Seas -alukselle. Matkalle lähtöä piti tietysti juhlistaa alkuillasta ja olin jo merkannut loppupäivän levoksi. Jotenkin siinä kuitenkin syntyi tyhjä hetki ennen illallista ja päätin korkata laivaneitsyyden pienessä sievässä.

Laivan kannella 5 kiertää juoksurata, jonka pituus on 670 metriä. Eli kolmella kiekalla tulee aika tarkkaan 2km. Kävin juoksemassa käytettävissä olleen aikaslotin mukaisen 8km ja olihan se hieno kokemus. Olimme vielä niin lähellä lähtösatamaa, että Garmin Connect nimesi lenkin "Fort Lauderdale running". Odotan jännityksellä seuraavia nimeyksiä. GPS-jälki on ihan pelkkä suora, koska laiva liikkuu niin paljon kovempaa kuin minä juoksen. Ja lisäksi kierros laivan ympäri on hyvin pitkä ja kapea. Mutta oli se silti hieno juosta GPS-viiva Bermudan kolmioon!

Kuvaa juoksuradasta tulee sitten seuraavan päivityksen yhteydessä. Nyt kuitenkin jo tavoite #80 tuli kuitattua, mutta päivitän sen tilanteenkin vasta loman päätyttyä.

Ei kommentteja: