tiistai 24. helmikuuta 2015

Su 22.2. – Laivankiertoa + viikko 8

Tänään 18km, 1h 25min

Ap: kevyt 10.0km, 49:20, 4:56/km.

Laivankierto 15 kertaa. Lähdin lenkille suoraan sängystä heti kuuden jälkeen parahiksi näkemään auringonnousun. Lenkin aikana laiva myös ajoi satamaan Bahamalle, missä laituriin ajoa oli mukava seurata. Juoksu oli varsinkin aluksi kankeaa, mutta ei mitään väliä;-)

Kuudelta oli jo trooppisen kosteaa ja hyvin lämmintä, mutta ei vielä lainkaan liian kuuma. Jos joku epäilee, että olen ainoa hullu, joka juoksee risteilylaivalla kaikkien ziljoonien huvitusten sijaan, niin on väärässä. Ainakin kaksi muutakin juoksijaa oli radalla. Ja lisäksi noin 10 kävelijää (ei siis kilpakävelijää, vaan kävelijää). Voin lisäksi kertoa ylpeänä kahden lenkin kokemuksella, että vintsaamalla olen laivan nopein juoksija!

Ip: kiihtyvä 8.0km, 36:03, 4:30/km.

Heti kun ehdin kehua itseäni laivan nopeimmaksi, niin iltalenkille ilmaantui haastaja. Huomasin vintsaamalla jääväni yhdestä juoksijasta ja piti koko ajan kiihdyttää, että aloin vähän saavuttaa kaveria. Taistelu taisi päättyä ratkaisemattomaan, kun kaveri katosi radalta jonkun mutkan jälkeen. Sain kuitenkin sopivan kiihtyvän treenin juostua.

Aamulenkistä ei jostain syystä jäänyt GPS-jälkeä, mutta iltalenkillä selvisi miten Garmin Connect nimeää keskellä merta juostut lenkit: ei mitenkään! Olin vähän pettynyt, kun ei tullut edes "Bahama running", vaan vain tylsästi "Untitled".

Viikko 8 (16.-22.2.2015)

Juoksua 90km (5:00/km).
Liikuntaa yhteensä 8h 15min.

Viikolle tuli kaksi lepopäivää ja matkustus vei muutenkin energiaa, joten siihen nähden määrä oli ihan OK. Yhtään tehoharjoitusta ei viikolle mahtunut, mutta peruslenkkivauhdit silti vähän nousivat.

Vasen takareisi/pakara/lonkka vaivaa lisääntyvästi. Juoksua se ei edelleenkään estä, mutta rajoittaa askelta. Lisäksi istuminen on koko ajan vaan vaikeampaa.


Alkava viikko menee laivajuoksun merkeissä.

2 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

Aika hyvin olet sieltä ylös sinnitellyt lenkin loppua kohti, vaikka olette syvällä käyneetkin.

Katselepas jollekin lenkille sellaiset käsivarsikelluttimet, niin nähdään suora elevation-viiva. Ja voidaan odotella vähän rauhallisemmin mielin hallitonniajastinta takaisin porukkaan.

pjh kirjoitti...

Enpä huomannutkaan kuinka syvien aaltojen pohjalla tuli käytyä;-)
Mutta eipä sitä noissa alle 2min/km-vauhdeissa ehdi keskittyä muuhun kuin radalla pysymiseen...